Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
Witaj Moja Droga W. Życzę miłego dnia dla Ciebie i innych czytających :) Przy porannej kawie moje myśli znów biegną do Ciebie. Piękne to co napisałaś właśnie myślę podobnie. Dziś też będę zajęta nie popiszę zbyt dużo z Tobą ale Ty pisz jeśli tęsknisz. Będzie mi miło usiąść wieczorem i poczytać słowa napisane ręką ukochanej osoby. To jest balsam na moje udręczone serce. Sama myśl o Tobie powoduje szybkie bicie serca. Ale po co ja to piszę? Zawsze wiedziałaś kiedy moje serce walił mocno, spieszyłaś go uspokoić:) Zawsze wiedziałaś kiedy byłam zdenerwowana , wówczas przesyłałaś tulącą energię. Wiem, że teraz kochasz drogą Ci osobę nie chcę tego burzyć skoro uznałaś, że tak będzie lepiej. Masz we mnie przyjaciela na zawsze A., jak będzie Ci zle pamiętaj,że jest osoba która Cię kocha.

Gość gość
Napisz do mnie kochany na fb,albo na komórkę.Ja tu już nie piszę.Wenus.

Gość gość
I need you too,...always.

Gość gość
who you are ?

Gość gość
your's love.

Gość gość
Wie geht es dir , mein kleiner Frosch :) ?

Gość gość
My love ? What is your name ?

Gość gość
My name is...you know better.:-)

Gość gość
Youre eyes of their me lack most.

Gość gość
You know that I will love you always ,because it's amazing ....ay feel amazing.:-)with you.

Gość gość
A kto tak ładnie i do kogo po angielsku pisze ? :) Na pewno Wenus do swojego Wenuska :)

Gość gość
yes:-))))

Gość gość
Witaj Moja Droga i Piękna :) Uwielbiam kiedy jesteś blisko, nawet jeśli to "blisko" oznacza tylko posty na kafeterii... No cóż, tak zadecydowałaś :( Nikogo nie kocham poza Tobą, o jakiej innej drogiej mi osobie piszesz? Nikogo takiego nie ma w moim życiu. Byłaś tylko Ty i nic się nie zmieniło. Jeśli chodzi Ci o pewne zmiany, nazwijmy to - formalne, w moim zyciu, to nie, one nie wynikają z tego, że ktoś inny zajął Twoje miejsce w moim sercu :) Nikomu jak dotąd się ta trudna sztuka nie udała... ;)

Gość gość
Dziękuję,kochany jesteś czuję że piszesz wreszcie to co dyktuje Ci serce,chcę byś zawsze pisał mi tylko prawdę,choćby gorzką-ale prawdę...cieszę się ze napisałeś bez ogródek,u mnie jest tak samo nikt nigdy nie będzie w stanie wedrzeć się do mojego serca...bo Ty w nim jesteś.Ty i Tylko ty.:-)Jestem tego pewna jak niczego bardziej.-)

Gość gość
Wybacz, ale mój post nie był skierowany do Ciebie! Aha, i jestem ona, nie on ;)

Gość gość
..a jesli piszesz mi ze tak zdecydowałam?,hm zdecydowałam dużo wcześniej ,zanim jeszcze los zdecydował za mnie.Swojej decyzji żałowałam bardzo długo do dziś żałuję,wiem ze bardzo cię wtedy zraniłam,aczkolwiek gdzieś tam podświadomie wiedziałam ze i tak wrócę,jednak Ty tego nie wiedziałeś...dlatego potem pomimo powrotu stałeś się zupełnie inny dla mnie,czułam to wyraźnie,to już nie byłeś Ty,ignorowałeś mnie ,zniknął blask z twoich oczu i uśmiech,cierpiałam ,żałowałam...czułam że nie zasłużyłeś na to ...chciałam odbudować twoje zaufanie..a potem ?potem wszystko potoczyło się tak ze już nie mogłam nic zrobić.Teraz czuję że wszystko mogłoby być jak dawniej,tylko zupełnie nie wiem jak zacząć...nie oczekuję czegoś ,czego nie możesz dla mnie zrobić,nie obawiaj się.Uwielbiam cię i zawsze o Tobie myślę.:-)

Gość gość
..i dziękuję za Combi,wiesz że lubię:-).Wenus.

Gość gość
Mir geht es nicht besonders gut - ehrlich gesagt :(

Gość gość
Was ist los

Gość gość
Was ist passiert? Bist du krank? Ich bin alles, was Sie darüber geschrieben :(

Gość gość
Tak odczuwam bardzo silny ból serca, czy coś się z Tobą dzieje?

Gość gość
Odczuwam bardzo silny ból serca, czy coś się z Tobą dzieje? Odpisz Wenus.

Gość gość
Od dawna nie jest ze mną najlepiej :( To sprawa, o której nie chcę pisać na kafeterii. Może jeszcze z tego jakoś wyjdę. Twoja Wenus

Gość gość
Wiem, że wyjdziesz jesteś silną kobietą. Będzie dobrze . Bierz tylko leki i rzuć to świństwo. Ono Ci nie służy. Wierzę w Ciebie, że dasz radę, któż jak nie Ty stanął by na nogi. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymaj się Wenus i nie przemęczaj. ❤️

Gość gość
O jakim świństwie mówisz? Nic nie biorę, żadnych używek...A moim jedynym narkotykiem jesteś Ty...A wlasciwie byłaś, bo przez ten czas od naszego ostatniego spotkania, przeszłam detoks i okazało się, że jednak można żyć bez powietrza...jakoś....a wlasciwie....wegetowac....Twoja Wenus

Gość gość
Sierściuchu nie podniecaj się:)

Gość gość
Podli jesteście!,jakie świństwo?????//W-jak możesz?nigdy nic nie brałam i nie biorę!,jeśli ktoś coś bierze to raczej on.Z używek tylko kawa,serce mnie boli ze tak o mnie myślisz.:-( ..i nigdy nikomu nie pisałam ani nie mówiłam ze czyjś tam niby dotyk jest jak narkotyk-to najgłupsze zdanie jakie słyszałam.Dlaczego piszecie takie rzeczy tutaj?,dlaczego się podszywacie?.W-myślałam że inaczej myślisz o mnie,chyba się myliłam:-(((((((