Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Niedawno z kolegą z pracy byliśmy jako para na weselu wspólnego kolegi. I wtedy spojrzałam na niego nieco inaczej niż na co dzień. Zadurzyłam się chyba. Wiem: nie należy zadawać się z kolegami z pracy. Ale na tyle na ile już znam jego charakter, to myślę, że mogłoby z tego wyjść coś poważniejszego. Tylko, ze On jest nieśmiały. Jak go ośmielić zamiast czekać, aż sam zrobi pierwszy krok ? (może tego nigdy nie zrobić ). Są jakieś delikatne sposoby? Nie chcę go nachalnie podrywać, a tylko "dać zielone" światło delikatnymi znakami. Jeśli on nie wykona jakiegoś zdecydowanego ruchu, to ja pewnie też tego nie zrobię, żeby nie sp.....rzyć naszej dotychczasowej znajomości. Po czym mogę poznać, że mu się podobam?

Gość gość
kobiety obowiazuja normy i zasady ! :D facet jest zdobywcą! jesli nie potrafi to nie ma czego załować

Gość Michał24
Jesli jest niesmialy ciepliwosci. Powolutku zagaduj na rozne tematy najlepiej jego. Zapraszaj na spacerki, kino itp jak kolezanka a nie adoratorka. Nie smiali faceci boja sie ze nie sa atrakcyjni i nie sa ladni/przystojni (kompleks) dla danej dziewczyny. nigdy nie zaatakuja z wlasnej inicjatywy. Najlepiej dac znaki male ze moga cos dzialac :) jesli tez jest zainteresowany toba.

Gość Michał24
Podsuwaj mu że szukasz faceta (podobnego do niego, podawaj jego plusy) z harakteru, wyglad. Nawet jesli bedzie domyslal sie ze o niego chodzi nie zrobi ruchu. Wtedy atakuj. Powiedz szczeze co do niego czujesz i pocaluj go usta, nagle, jesli nie ucieknie nie cofnie sie jest twoj :) czasy sir zmieniaja. Kobiety tez moga podrywac. Wiem z swojegondoswiadczenia.

Gość gość
do gość z 23.23: On wobec mnie zachowywał się kulturalnie, szarmancko. Był uprzejmy (zresztą taki na co dzień jest). Nie nocowaliśmy razem.

Gość gość
To że rozmawiasz z nim sama z siebie, już czyni z ciebie szmatę! Kobieta w obecności mężczyzny, musi mieć głowę pochyloną ku podłodze i nie może w żadnym wypadku na niego patrzeć! Nie może także odzywać się niepytana a o żadnych zielonych światłach nie ma nawet mowy!

Gość gość
do ostatniego posta: Jakim kretynem trzeba być, żeby takie brednie myśleć i pisać i nie wstydzić się tego.

Gość gość
od czasu do czasu daj mu odczuc ze cos sie Tobie podoba w jego osobie, np. podoba mi sie Twoj styl, lubie jak sie usmiechasz, mysle ze jestes dobrym czlowiekiem, kobieta z ktora bedziesz zapewne ciebie doceni - ja bym docenila