Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie za kims kogo nie znalam...

Polecane posty

Gość gość

pod koniec ubieglego roku odszedl znajomy moich znajomych (!) nigdy go nie poznalam (niestety) ale od kiedy uslyszalam o jego wypadku bylo mi go zwyczajnie zal ale minol juz prawie rok a ja ciagle o nim mysle! tesknie (?) lubie patrzec na jego zdj, filmy. w chwili smierci mial dziewczyne ktora w bardzo krutkim czasie znowu miala kolejnego chlpaka bylam na nia zla ! teraz juz sama nie wiem co myslec , mam swojego faceta i to od paru lat.. jak to mozliwe ze teskie za nim ? mysle ? co mam robic ?

Gość gość
chce o nim zapomniec ale jak ? ! to dosc przystojny facet , jego dziewczyna byla jego pierwsza wiec musial byc ogarniety , przypisuje mu same dobre cechy sama nie wiem czemu ?

Gość gość
zauroczylas sie nim , tyle ze on nie zyje... twoje uczucie poglebia to ze jego dziewczyna juz sie ' pocieszyla' , ze byl ladny , ze mieliscie wspolnych znajomych moze pomoze pojscie na cmentarz pomodlenie sie za niego i zapalenie znicza nie musi byc na jego grobie, zalujesz go to normalne... porozmawiaj z nim mentalnie nie slowami, nie kieruj sie tym ze go lubisz, poprostu wspolczuj i zrozum.

Gość gość
Wissz, dymalem mezatke przez 10 lat dyma sie spowrotem z nim! Wola jesteś? Zima idzie ja k***a go mać jedną noge drugom grzeje. Wezme cie na zime

Gość gość
to dosc dziwne