Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Informatyka w lubelskim Cosinusie opinie

Polecane posty

Gość gość

Szukam opinii nt. kierunku Informatyka w Cosinusie w Lublinie. Czy warto poświęcić czas, czego można się realnie nauczyć i czy komuś pomogło to znaleźć (lepszą) pracę? Jak nie ma nikogo z Lublina, to niech wypowiedza się osoby spoza tego miasta kończące też informatykę. dziękuję z góry!

Gość gość
Jeśli mam być szczera to uczenie się informatyki w szkole policealnej jest totalnie bez sensu. Człowieku czego oni Cię tam nauczą? Obsługi excela? Na pewno niczego czego nie można się dowiedzieć na kursach w sieci. Pomijają to,że osoby, które tam nauczają zatrzymały się pewnie na początku XX wieku. Tylko marnowanie swojego własnego czasu.

Gość gość
A najśmieszniejsze jest to,ze jak weszłam na ich stronę to jest tam napisane,ze studium to daje perspektywę pracy w dużych firmach informatycznych. Taka jest prawda,ze w takich firmach nie wymaga się nawet studiów ale dużych umiejętności, których studium Ci na pewno nie da. Mogą się tam załapać wyłącznie ludzie bardzo ogarnięci, bystrzy, na co dzień łapiący nowinki z branży. A Ci to na pewno nie marnowali by sobie czasu w studium.

Gość gość
Tu autorka. Jestem, już po dwóch kierunkach studiów, po 1 podyplomówce, mam dwoje dzieci i kiepską pracę - dlatego szukam możliwości rozwoju. Trzecie studia mijają się z celem, potrzebuję umiejętności praktycznych.

Gość takakijankajoasia321
To informatykę raczej bym sobie odpuściła. Może jakieś umiejętności praktyczne? Kurs fryzjerski ? Kosmetyczny? Koleżanka jest obecnie nauczycielką, po szkole robi rzęsy i dobrze na tym wychodzi.