Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ide dzisiaj na ślub i mamy plan

Polecane posty

Gość gość

aby w czasie imprezy bzyknąć się w toalecie, to coś innego, nadmieniam, że jestesmy 8 lat po ślubie

Gość gość
romantycznie ....

Gość gość
ale nuda :O lepszy plan gdyby maż bzyknal panne mloda a Ty panu młodemu zrobila dobrze :)

Gość gość
może toaleta nie jest zbyt romantycznym miejscem, ale zawsze cos innego no i nie koniecznie musi to być toaleta taki dałam przykład może będzie inne ustronne miejsce to był tylko przykład, ale uważam , że to cos innego może ciekawego, podniecającego

Gość gość
gość dziś ale nuda pechowiec.gif lepszy plan gdyby maż bzyknal panne mloda a Ty panu młodemu zrobila dobrze usmiech.gif Nie bardzo zależy mi na odpowiedziach od ludzi z gimnazjum, nie wiedzących za bardzo o co chodzi

Gość gość
bzyknij się młotkiem w łeb może być nawet w toalecie

Gość gość
ja wiem o co chodzi bardziej niż ty, no ale cóż, skoro dla ciebie seks w ustronnym miejscu to takie wielkie halo to pewnie zanurzanie głowy w wannie jest dla ciebie sportem ekstremalnym :O i co ? 8 lat pod kołderką po ciemku? :O

Gość gość
przez te 8 lat uprawialiśmy seks 17 razy, z czego 9 razy było w celach prokreacyjnych, w końcu udało mi się zajść w ciążę, od tamtej pory 8 seksów i synek jest nadal jedynakiem :( dzisiaj 18 raz, może znowu uda się zajść w ciążę :) Kacperek ma już 3 latka i marzy o braciszku

Gość gość
Takie to święto lasu, że musisz ogłosić na kafeterii? :P