Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj ponownie go spotkalam

Polecane posty

Gość gość

Po raz pierwszy zobaczyłam go 12 lat temu u mojej ciotki na urodzinach, jesuuuuuu i zauroczylam się na amen. zamieniliśmy ze sobą kilka słów, bo musiałam wcześniej wyjść a potem już się nie widzeilismy, Wczoraj spotkałam go ponownie, tyle lat minęło a on mnie poznał, pamiętał moje imię, pogadalismy trochę i....nie moge przestać o nim myśleć, aż mi wstyd, bo oboje jesteśmy w zwiazkach małżeńskich....

Gość gość
Lepiej daj sobie spokój bo to może być początek końca Twojego małżeństwa ...No chyba ,że oboje macie związki do bani ...

Gość gość
moje małzenstwo jest...poprawne. nic nie wiem o jego zwiazku, oprocz tego, że ożenił się z bardzo wykształconą kobietą, która miała już 2 dzieci.

Gość gość
współczuje Twojemu mężowi mieć taką ... :) co z tego że pamiętał Twoje imie, już Ci pociekło po nogach z tego powodu, masz męża chyba z jakiegoś powodu wyszłaś za niego

Gość gość
11:32 - a mi jest żal takich ludzi jak ty , wg ciebie kobieta nie może poczuć gorąca na widok innego faceta to nie zasługuje na męża i jest podła wg ciebie facet to jakiś nadludź ? któremu należą się pokłony i lizanie stóp na klęczkach bo zechciał sie ożenić ? a kobieta to zwierzątko podległe panu i Władcy ? widać w jakiej rodzinie cie wychowano, gdzie facet to czlowiek a kobieta to przedmiot który powinien być wdzięczny niestety dla ciebie kobieta to też człowiek i może sie nawet podniecić innym facetem niż mąż , szok nie ? przejdź na islam jak ci sie nie podoba

Gość gość
mężowi nie należą się pokłony i nie wiadomo co ale wierność należy się obojgu a jak widać autorka już miała ochotę jej nie zachować

Gość gość
nie, nie pocieklo mi po nogach....tu nie ma fizycznego pożądania, tzn. że nie czuję, ze chcialabym z nim iśc do łózka. on mi nie może wyjśc z głowy, jak zamknę oczy to widzę...jego. to niezalezne ode mnie, kiedy o nim pomyslę to serce zaczyna bić mi szybciej...