Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 8 lat po ślubie, uprawialiśmy seks 17 razy, w celach prokreacyjnych

Polecane posty

Gość gość

przed ślubem nie było seksu, poznaliśmy się gdy mieliśmy po 23 lata,skończone studia, po roku znajomości wzielismy slub, mielismy już stale prace i chcieliśmy potomka, niestety 8 razy musieliśmy się kochać zanim udało mi się zajść w ciążę, te 8 razy zeszło nam na to 4 lata! kochaliśmy się raz na pol roku, w najbardziej plodny dzień, od tamtej pory jeszcze 7 stosunków i teraz chcielibyśmy drugie dziecko, dzisiaj idziemy na wesele i mamy w planach kochać się w toalecie, oby zakończyło się to "wpadką"hihi trzymajcie kciuki

Gość gość
czemu tak rzadko uprawialiście seks, jeśli z powodów religijnych tylko w celach prokreacji to nie rozumiem takiego zboczenia i uprawiania seksu w toalecie na weselu bo to się chyba ze sobą kłóci

Gość gość
no nie z powodów religijnych, ale mamy swoje zasady to raz, a dwa chcieliśmy by nasze dziecko było spłodzone z wyjątkowego materiału genetycznego a nie przypadkowego, dlatego sobie odmawialiśmy tygodniami i miesiącami,żeby mąż miał lepsze nasienie a moja komórka była w pełni dojrzała i synek się urodziły zdrowy ;) 3100 kg, 49 cm ,dostal 10/10 w skali apgar