Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nieketórzy faceci najpierw piszą z 200 razy dziennie a potem

Polecane posty

Gość gość

kontakt się rozluźnia? spotkała kogoś taka sytuacja?Bo mnie nie pierwszy raz,a z charakteru raczej jestem fajną osobą ..

Gość gość
rozumiałabym to jeszcze jakby mało pisali od początku i łatwiej było by mi to przyjąć, ale przeważnie na początku piszą bardzo często i dzwonią, potem mniej... Jest to dla mnie dziwne... czy może to ich nudzi po pewnym czasie taki częsty kontakt?

Gość gość
może ty nie przejawiasz inicjatywy tylko milczysz i czekasz az on cos zrobi , nie jesteś aktywna, to nie islam ty też zadzwoń, zaproponuj spotkanie, zaproś a nie jak mimoza siedzi i patrzy w tel

Gość gość
Tak, nudzi ich , powszednieje im to...dlatego najlepiej od początku trzymac ich w lekkiej rezerwie , nie olewać bardzo, ale czasem nie odezwac sie i pol dnia, wtedy tak szybko nie beda mieli dosc ;)

Gość gość
A może Ty jesteś nudna ...albo pitolisz jakieś farmazony np.o związkach,ślubach,dzieciach ....co?

Gość gość
a sama tez oczywiscie czasem możesz sie odezwac ,ale pamietaj ,że to oni maja cie zdobywac, niestety tacy oni juz sa. jak jest sie dla nich za dobra to szybko im sie znudzisz.

Gość gość
12:00 - taaaa, siedz i milcz i czekaj az cie zapragnie, normalnie nie wiem gdzie takie baby sie wychowały , chyba w jakis wsiach odcietych od cywilizacji , woda ze studni, kibel za stodołą, siedź i czekaj co facet zrobi

Gość gość
Czy nudna... nie wiem ciężko mi ocenić,ale nie rozmawiam z nimi o dzieciach, slubie czy wspólnej przyszłości, na początku znajomści unikam takich tematów

Gość gość
12:02- Miałam na myśli ,ze samej tez można czasem się odezwać, ale na początku facet powinien się starać. Przerabiałam to na własnej skórze i wiem ,że często jak na początku facet wyczuje ,że kobiecie za szybko zaczęło zależec to się wycofuje

Gość gość
A sama nie lubię gierek, ale cóż, tak czasem trzeba bo oni tacy już są i to niezależnie od wieku. Potem jak zasłużą można bardziej okazać ,że ci zalezy ,ale nigdy od samego początku. Na początku trzeba być oczywiście miłą, ale trzymać na lekki dystans nawet jeśli on okazuje uczucia. Coś w tym zresztą jest ,że faceci,którymi sie nie interesujemy najczesciej za nami biegają, a ci w ktorych my sie kochamy olewaja...Taka psychologia, zawsze chcemy tego czego nie możemy mieć. Potem ,jak facet zasłuzy można mu okazać uczucie, ale trzeba najpierw mu zaufac

Gość monikaaaaaaaaaaa
A ja wrecz wiem ,że najlepiej na facetow dziala jak jest sie zimna suka, olewajaca ich, jak taka bylam dla niektorych to jak za mna latali, az mialam dosc. Oni wbrew pozorom nie lubia potulnych, slabych dziewczynek , szybko takie im sie nudza, wola silne kobiety, delikatne i kobiece ale silne