Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara blablabla

Samotna

Polecane posty

Gość Sara blablabla

Czuję się samotna. Mam faceta, ale jest duzo starszy i raczej trudno będzie mówić o małżeństwie. Nie mogę go nawet przedstawić rodzicom ani rodzeństwu. Młodzi chłopcy (w moim wieku) raczej nie nadają się do związku - mam nieco ponad 20 lat. A Ci troche starsi szukają na siłę przyszłych 'żon'. Kolejną sprawą jest seks - uwielbiam się masturbować i raczej żaden facet nie zrobi mi takiej przyjemnosci jak ja sama potrafię, a seks jest dla mnie ważny. Wczoraj w nocy doszłam do wniosku, że nie nadaję się do związku i będę sama do końca życia. Czy ktos też tak ma? A moze już mi do reszty odbiło?

Gość gość
Jestem facetem i też uwielbiam się masturbowac

Gość EBJ
Mam podobnie, tez mysle, ze nie nadaje sie do zwiazku, poniewaz nikt nie traktuje mnie powaznie i zawsze odsyla ze slowami: ''Znajdziesz sobie porzadnego faceta, jestes piekna, dobra, zabawna, utalentowana, a ja na ciebie nie zasluguje''. Nie wiem, co robie nie tak, to trwa juz od dobrych paru lat. Analizowalam to wszystko po tysiac razy, dzielilam sie tym ze swoim przyjacielem i nadal nie znam przyczyny, dla ktorej jestem tylko chwilowa ''zabawka'' dla facetow. Zaczynam sie poddawac, zwiazki nie sa dla mnie.

Gość theonee
Jestem praktycznie w Twoim wieku, jak chcesz się poznać mogę zostawić kontakt.