Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyję w klatce aby udowodnić innym że jestem najlepszy

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i czuję ze wszystko w życiu robię żeby przypodobać sie innym. Chce poczuć się lepszym od nich, więcej osiągnąć i pokazać że osiągam wszystko co chcę sam przy tym zatracając swoje marzenia i pragnienia. Ucze sie 12h na dobę/zdobywam wszystkie noagrody,certyfikaty,wszystko, a tak naprawdę wolałbym mieć paczkę znajomych i z nimi spędzać czas, chciałbym mieć dziewczynę która by mnie kochała, pełno zdjęć na fb ze świata, gdzie byłem i z im. Mój fb jest pusty, bo co mam napisać? Ze się uczę?

Gość gość
Kiedyś chyba przestaniesz się dokształcać? Czy certyfikaty które chcesz zdobyć są nieskończone? Poza tym nie widzę przeszkód, żebyś jednego dnia sobie odpuścił i zadzwonił do kolegi że chciałbyś z nim piwo wypić, zawsze to się wyluzujesz troszkę :)

Gość gość
Niestety ja nie potrafię, oni sie ode mnie odwrócili bo o nich zapomniałem, teraz jestem sam, z resztą nie mam o czym z ludzmi rozmawiać.

Gość gość
Gdzieś na pewno są ludzie z którymi miałbyś o czym rozmawiać, przydałby ci się jakiś klub anonimowego uczaczoumartwiacza.

Gość gość
poczułeś , że przegrywasz życie.. To dobrze.

Gość gość
Super prowo :D Daję 100/100 ;)

Gość gość
To nie jest prowo, ja na prawdę. Moi znajomi umiawiają się z dziewczynami, wyjeżdżają na wakacje a ja w książkach. Miałem jedną ale związek był porażką bo ona była totalnie toksyczną osobą.

Gość gość
hahah a ja dymam każdą i jest fajnie :D

Gość gość
wklej certyfikaty na fb malolaty ci beda zazdroscic :D