Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie. Szukam dziewczyn ktore rowniez staraja sie o dziecko :) chcialam wam zadac pare pytan.. Ile macie lat, jaki wiek jest odpowiedni, ile jestescie juz ze swoimi chlopakami/narzeczonymi/ mezami..? ja jestem z moim narzeczonym nie dlugo bo 2 lata, od poltora roku ze soba mieszkamy i zdecydowalismy ze jestemy gotowi na nastepny krok czyli dziecko. Teraz licze dni plodne, kochamy sie nawet po pare razy dziennie, sasiedzi ( ktorzy sa naszymi znajomymi) maja juz nas dosyc :P wiec jak to bylo/jest u was? pozdrawiam :)

Gość gość
Ja mam 18 lat i jestem w 35 tygodniu :) juz nie moge sie doczekac az zobacze moje malenstwo...

Gość gość
18 lat?? wow :) wpadka czy planowane ?

Gość kropeczka86
Mam 28 lat, po ślubie 3 lata w związku dużo dłużej:) 3 miesiące temu urodziła się nasza córeczka, teraz zaczynamy starania o kolejnego maluszka:) Miesiąc temu miałam pierwszą miesiączkę, dziś jest 31 dzień cyklu, jak uda mi się dzisiaj gdzieś kupić test to jutro go wykonam:)

Gość gość
gosciu..no jak planowane? chyba sama w to nie wierzysz, ze ktos w obecnych czasach bez szkoly ..w wieku 17 lat planuje ciaze :O

Gość gość
Mam kolezanke ktora zaplanowala wpadke wlasnie w tym wieku, wiec dlatego zapytalam czy wpadka czy planowane... oczywiscie nie po pieram takiego zachowania chociaz nie jestem wiele lat starsza. ja mam miec miesiaczke za 4 dni ale narzeczony juz naciska zeby robic testy :) wiec pewnie jutro z rana zobaczymy czy cos w tego wyszlo :) Ja rowniez bylam juz w ciazy nie planowanej w lutym ale niestety poronilam :( Teraz miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok! Karolino trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość gość
Zaplanowana wpadka ? ze co k*rwa :D chora dziewczyna...