Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób, które mają doświadczenie z pracą licencjacką, będę wdzięczna

Polecane posty

Gość gość

z tego co wiem struktura pracy najlepiej powinna wyglądać tak Wstęp Rozdział I Rozdział II Rozdział III Zakończenie Tylko nie wiem czy są jakieś zasady odnośnie tego co powinno się znaleźć w poszczególnych rozdziałach? Będę bardzo wdzięczna za pomoc

Gość gość
Jak to co ma się znaleźć w rozdziałach? Treść Twojej pracy. Skąd my wiemy o czym piszesz? Masz temat, to go opracowujesz i dzielisz na zagadnienia. To są twoje rozdziały.

Gość gość
no tak, ale czy mogę sobie dowolnie podzielić między te rozdziały czy są jakieś zasady. np jakbym pisała o wpływie jakiejś religii na kulture jakiiegoś kraju to mogłoby być tak: wstęp 1. jakiś tytuł rozdziału I 1.1. Charakterystyka religii 1.2. Charakterystyka państwa o którym mowa 1.3. Ogólna krótka charakterystyka wpływu religii na kulturę 2. jakiś tytuł rozdziału II - coś tam, że to dotyczy wpływu owego czynnika na wybrane dziedziny kultury i dalej np 2.1. film i ogólnie o tym 2.1.1. przykład I filmu 2.1.2. przykład II filmu 2.1.3. itd 2.2. muzyka itp 3. jakiś tytuł podsumowanie tematu zakończenie To jest taki przykład po prostu

Gość gość
up :( :( :(

Gość gość
Przede wszystkim musisz wiedzieć jaki cel ma praca. Analiza literatury? Case study? Eksperyment? Wstęp -- tło problemu i każdy rozdział ma cos wnosić i być logiczną całością prowadząca się do wniosków końcowych. Zadne 'jakiś tytuł' tylko pomysl czego każdy rozdział ma dotyczyć?

Gość gość
No właśnie w tym mam problem bo nie wiem jak mogę to rozmieścić, czy to jest np narzucone, że w I rozdziale ma być to a w II to czy mogę dowolnie to zrobić? Z celów przez Ciebie wymienionych to chyba najprędzej to drugie...

Gość gość
Mój promotor mówił mi tak: 1. spis treści 2. wstęp, który pisze się na końcu 3. Rozdziały: 1. rozdział to ogół (w mojej pracy były to pojęcia dotyczące języka, zmiany i obszary tych zmian- pisałam z germanistyki o języku młodzieżowym) 2. rozdział to już głębsza analiza teoretyczna, bardziej skupiamy się na temacie (tutaj miałam szczegółowo o języku młodzieżowym w różnych płaszczyznach) 3. rozdział to szczegóły i oczywiście część analityczna, czyli badania oraz wnioski 4. Zakończenie 5. Bibliografia Tak było u mnie i było ok (bronię się za tydzień)

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl