Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obejrzałam film z wesela córki mojego kolegi i jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość

czy to jest ok czy ja jestem nienormalna ? na filmiku jest dyskoteka ze światłami i tańczą, bawia sie tylko młodzi ludzie, laski w skapych sukienkach pokazują nogi , młodzi mężczyźni, to wygląda jak film ze studniówki albo z 18 nastki nie ma na filmie przedstawionych rodziców, nie widać babć, dziadków , nie widać starszych osób tzn ewentualnie w 10 % większość to laski i młodzieńcy wg mnie wesele to zabawa dla rodziny całej gdzie sa ludzie w róznym wieku i pokazanie ich, uważacie że mam rację czy sie myle ?

na moim weselu będzie na bank więcej znajomych, sporo więcej znajomych niż rodziny, też może tak to wyglądać...no cóż...nie wszyscy mają wielką rodzinę...

Gość gość
a moze wlasnie o to im chodzilo/miec znajomych na weselu a nie wujka zenka z katowic co mu z pod pachy jedzie. ktorego nie widzila 33lata??? moje tez bylo malo rodzinne

Gość gość
czyli zaprosili koleżanki i kolegów w swoim wieku

Gość gość
Moze starsi ludzie uciekali od kamery? Moze po prostu kamerzysta erotomoan? ;) Nie czepiaj sie.

U mnie był dj i światła. Starszych osób było nie więcej niż 20. Rodzice , dziadkowie i chrzestni. Młodych 50. Muszę jednak przyznać,ze wszyscy się zintegrowali , tak dobrze dj poprowadził zabawę. Po niektórych nawet bym się tego nie spodziewała.

Gość gość
Teraz lansuje się kult młodości a starzy są niestety spychani na margines.

Gość gość
dla mnie taki filmik jest szokujący, owszem rozumiem kult młodości , pokazywanie młodych ale nawet matki panny młodej filmowiec nie pokazuje, jedynie dwa razy przemknęła się gdzies na drugim planie przypadkowo , rodzice na filmie nie przedstawieni, nie ma jakiś obrazów rodzeństwa , żeby było rodzinnie przeciez na zabawę do klubu mozna zawsze iść i zero problemu, nie spodziewałam się że niektórzy robia takie wesela a nie jestem stara , mam 35 lat a uważam że powinno się pokazać wujki, ciocie jedynie pokazana była raz matka młodego bo taka ostawiona i wystrojona jak milfa z American Pie przypadkowo spostrzegłam przy wejściu że były babcie, ani razu ich nie pokazano, czyżby zapaskudziły film ? wesele to rodzina a nie znajomi z fb przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość gość
''wesele to rodzina a nie znajomi z fb przynajmniej tak mi sie wydaje'' No wlasnie, tobie sie wydaje. Moze im sie wydaje inaczej.

Gość gość
Sama miałam takie wesele. Byłam właśnie na takim, że rodzina max 30 osób miała swój stół a młodzi około 60 swój. Wesele bardzo udane i moje i to drugie. Zespół super dopisał bo i jedni i drudzy się bawili RAZEM!!! Jednak sprawą oczywistą jest to, że nie chciałabym siedzieć obok kogoś kogo mało znam i nie mam w przerwie przy jedzeniu z kim porozmawiać.

Gość gość
ale przeciez w każda sobotę czy piatek możecie iść do klubu i sie bawić , pełno lokali , my nawet pod miastem zarezerwowaliśmy sobie lokal i wcale nie jest drogo, warto na zabawę więc po co to samo na wesele ? dyskoteka, światło i sami młodzi laseczki i młodzieńcy ? a rodziny na filmie zero po co to potrzebne na weselu gdzie rodzina powinna to widzieć ?

Gość gość
skoro bronisz takich młodzieżowych wesel a'la studniówka to powiedz dlaczego nie pokazuje sie matki panny młodej ? przecież taki filmik jest na całe życie , za 50 lat ta piękna młoda mogłaby obejrzeć i powspominać a tak ? nawet jej mamy nie ma nigdzie , nie ma babć, dziadków , chrzestnych będzie oglądać tylko koleżanki z uczelni i kolegów ? ich ma mnóstwo na zdjęciach i filmach z telefonu

Gość gość
Latwo nie bedzie, ale polecam wreszcie pogodzic sie z faktem, ze niektorzy maja inne upodobania niz ty. Dzieki temu swiat jest ciekawszy i idzie do przodu :)

Gość Naprawdę masz 35 lat bo jak
Cie czytam to myślę, że 70? :O Co Cie to obchodzi? Jej wesele, jej goście. A Ty zajmij się swoim 35-letnim życiem zamaist innym dupe obrabiać na forum. Ja wiem, że trzeba zaprosić każdą 10 wodę po kisielu, żeby nikt we wsi dupy nie obrobił, ale większość ludzi ma to gdzieś. Rodzina pewnie jest na zdjęciach, jak nie z wesela to z innych okazji

Gość gość
Widocznie takie wesele chcieli. To wylacznie ich wybor i tobie nic do tego.

Gość Naprawdę masz 35 lat bo jak
No fakt, bo jak nie nakreci mamy, babci i chrzestnej w dniu slubu to za rok zapomni jak wyglądają :O Ja w ogóle nie mam filmu z wesela, ba, nawet wesela nie miałam tylko rodzinny obiad. Jak ja rodzinę poznaję? :O

Gość gość
takie wesele chcieli że nawet matki na nich nie widać , nie widać nawet najbliższych - rodziców , jakieś chłopaczki tańcza i nawet nie ma pokazane którzy to jej bracia film powinien byc tak zrobiony żeby pokazać na obrazie że młoda ma 3 braci za 20 lat włączy film i nawet własnej matki na nim nie zobaczy bo filmowiec uznał że pokazuje tylko 'pięknych i młodych " żałosne tylko raz matka młodego pokazana , więcej nic możnaby babcie pokazać przecież człowiek wiecznie nie żyje, za ileś lat może zobaczyć dziadka, babcię na filmie z wesela , kasę to przyjemnie od nich brać ale żeby na filmie nie byli przykre

Gość gość
jesli nie miałas filmu z wesela to twoja prywatna sprawa ale jeśli już ktoś ten film robi to wypadałoby pokazać wszystkich gości a nie tylko "młodych i pięknych" czy ty rozumiesz o co mi chodzi ?

Gość gość
Lepsze to niż pijany wujek i ciotka i jakże wiejskie oczepiny i zbieranie do kopert :O

Gość gość
a tobie byłoby przyjemnie gdybyś była matką młodej panny która wychodzi za mąż, całe życie jej poświęciłaś , fortunę wydałas na wesele a filmowiec ani razu nie uwzględnił cię na filmie dotyczącym wesela ? nie byłoby ci przykro że nie masz szacunku jako matka ? może masz 17 lat i takich rzeczy nie rozumiesz ale normalny człowiek nie wierze że o ot tak zaakceptuje

Gość gość
A może jej mamie to wcale nie przeszkadza? moze miała zrobić jak wszyscy i puścić nudne do wyrzygania "Cudownych rodziców mam" i tanczyc w kółeczku? Chciała coś innego to zrobiła coś innego!

Gość gość
jesli macie po 15, 17 lat to nie mamy o czym rozmawiać poczekajcie troche i będziecie uważać tak samo jak ja , czlowiek zmienia poglądy, tylko krowa nie zmienia poglądów w ciągu swojego życia

Gość gość
Nie mam kochanie 15 lat :) Ciebie chyba boli,że ktoś może mieć bardziej nowoczesne poglądy niż ty :)

Gość gość
przeważnie same laski i młodzi ludzie są proszeni na wesele kiedy rodzina odmawia przyjścia na wesele. ktoś do cholery musi tańczyć na tym weselu