Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj w najgłupszy sposób straciłem dziewczynę!

Polecane posty

Gość gość

OK ale nie śmiejcie się! Wiecie jak straciłem pierwszą dziewczynę!?!?!!? Umówiliśmy się o 13, poszliśmy do restauracji, potem do kina, potem na kolację i do niej do mieszkania, o pierwszej w nocy ja musiałem "bardzo" wyjść, wybiegłem z bloku jak najszybciej i zdjąłem porty i zesrałem się 20 metrów od jej domu w krzaki. Czułem się jakbym opróżnił ruskie złoża gazu! Miałem pecha bo ona postanowiła za mną wybiec... No i jestem sam.

Gość gość
hahahaha... faktycznie, głupi sposób

Gość gość
Nastepnym razem szukaj takiej, co ma kibelek w domu :)

Gość gość
Miała ale wiesz co to byłoby za bombardowanie!?

Gość gość
5/10 za dobre chęci

Gość gość
powiem wam że ja też kiedyś tak zrobiłam, dokładnie tak samo i nie żałuje bo dokładnie tego był wart! w sumie to nie chciałam go ale jakimś dziwnym splotem okoliczności spotykałam się z tym gnojem. Klocek postawiony tuż za jego oknami dobrze podsumował sytuację, nie spotkaliśmy się więcej. Aha, to on zabronił mi się wysrać u siebie w domu bo rodzice :) A trwało to raptem 2 minuty, może faceci jak srają to obsrywają cały kibel dookoła, no nie wiem on pierdział, więc jego sranie naprzeciw mojego to pewnie jak trzesienie ziemi hahaha

Gość gość
hahahahahha

Gość gość
gość 19:41 no pewnie tak pomyślał, że spuścisz jakąś bombę i poczuł się przerażony, skoro sam miał problemy gastryczne pewnie uznał że inni maja tak samo hahaha

Gość gość
100/100 za temat:) Dobry kloc nie jest zły - a jak cię za to rzuciła to była złą kobietą.Pamiętaj - prawdziwa kobieta Cię za całość;)

Gość gość
ale tak w ogóle to można się do kogoś zniechęcić przez załatwienie takiej potrzeby hmm