Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

zakochałam się w tej piosence :)

Polecane posty

Gość
Ok ide się zbierać bo jestem umówiona z moim M na 18 :) Dziś ma być dla nas wyjątkowy dzień :)

Gość gość
jak można się zakochac w piosence wokalistki najbardziej popularnej na swiecie , która jest bozyszczem większości motłochu na kuli ziemskiej, która produkuje piosenki dla szerokiego odbioru żeby jak najwięcej kasy zarobić zwykły pop dla zjadaczy chleba którzy robia , zarabiają grosze , żrą, srają i pózniej zdechną i lubia takie piosenki które machina muzyczna wyprodukuje, życie bez wartości, zwykły smieć jesteś :O

@Cynicfm : daj autorce spokój , co? Figurę ma w sam raz . A tak poza tym znalazles już sobie dziewczyne czy dalej jestes z gejderasem? Bo zachowujesz się jak rasowy pe/dal

Gość
zwykły pop dla zjadaczy chleba którzy robia , zarabiają grosze , żrą, srają i pózniej zdechną i lubia takie piosenki które machina muzyczna wyprodukuje, życie bez wartości, zwykły smieć jesteś x chyba zrobiłaś błąd. Powinno być zwykłym śmieciem jestem :) Moje życie ma wartość, Bardzo dobrze się ucze i mam zamiar iść na prestiżowe studiawięc na pewno nie będę zwykłym zjadaczem chleba, który zarabia grosze :)

Gość gość
jak można się zakochac w piosence wokalistki najbardziej popularnej na swiecie , która jest bozyszczem większości motłochu na kuli ziemskiej, która produkuje piosenki dla szerokiego odbioru żeby jak najwięcej kasy zarobić zwykły pop dla zjadaczy chleba którzy robia , zarabiają grosze , żrą, srają i pózniej zdechną i lubia takie piosenki które machina muzyczna wyprodukuje, życie bez wartości, zwykły smieć jesteś x odkąd jestem na kafeterii to coraz bardziej zadziwia mnie ludzka nienawićś i to bez powodu :O

Gość gość
gość dziś Mój Boże.......naprawdę

Gość
wróciłam jakoś po 20 :)

Gość adaya
Uwielbiam Gage :)

Gość gość
chyba paluszkiem petting

Gość
gaga ma głos i nie zaprzeczam że ma talent, ale drażni mnie jej wymuszony styl. Jest dla mnie sztuczna

Gość
chyba paluszkiem petting x Nie. Dziś pierwszy raz uprawiałam seks. Jak na pierwszy raz myśle że było bardzo dobrze. Troche mnie bolało, ale nie tak bardzo bo byłam bardzo podniecona :)

Gość
NA koniec troche zepsuł mi się nastrój bo wróciła jego mamusia, która miała być jutro rano:O

Gość
Nie wiem czy bym z nią wytrzymała gdyby była moją tesciową :D Ta baba jest okropna :O NA szczęsie w niczym nam nie przeszkodziła

Gość
bo odrazu przeszliśmy do rzeczy :)