smerf ciamajda 0 Napisano Wrzesień 27, 2014 Np. Prawdziwe życie na TVP Jeden w cyklu serilai: Uwikłani, Małżonkowie, Prawnicy oraz Komornicy.TVP dwa dało kolejny serial paradokumentalny szkoła życia, natomiast Polsat już od lat nadaje seriale paradokumentalne typu: W imieniu prawa, czyja wina, trudne sprawy, dlaczego ja, ślubna gorączka, pielęgniarki, malanowski i partnerzy, dzień, który zmienił moje życie a kolejną kopią takich seriali jest tvn: sędzia anna maria wesołowska, sąd rodzinny, w11, detektywi, ukryta prawda, szpital, szkoła i wiele innych. Ja nawet podejrzewam, że surowi rodzice i rozmowy w toku polegają na tych samych zasadach co te psie g****a. Na pulsie jeszcze jest coś takiego zagranicznego sekrety czy coś w tym stylu. Ja tam wolę obejrzeć telenowele latynoską typu zbuntowany anioł czy kryminał kobiety, które niosły śmierć, ponieważ wiadomo, że to jest fajne, rozrywkowe czy poważne a tamto gówienko a wam jak się wydaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach