Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem deserowym beztalenciem Czy ktoś może mi pomóc??

Polecane posty

Gość gość

Chcę zrobić deser z pucharku, mam niewiele składników i nie wiem w jakiej kolejności by to zrobić, żeby nie sflaczało i się nie zapadło :P Mam biszkopty, chciałam je nasączyć kawą rozp, mam też serek waniliowy i gorzką czekoladę, którą mogłabym rozpuścić. Nie mam żadnych owoców, dżemów ani innych przetworów owocowych poza suszonymi morelami. Błagam, taką mam ochotę na coś słodkiego, pomóżcie mi coś z tego sklecić :)

Gość gość
Podziel serek na pół,jedną połowę zmieszaj z kawą i włóż do miseczki,zalej połową rozpuszczonej czekolady i ułóż na tym morele,na to połóż resztę serka,wetknij biszkopty i z reszty rozpuszczonej czekolady zrób cienką stróżką wzorki na wszystkim. Jak namoczysz biszkopty w kawie i ci się zrobi breja. Smacznego:)

Gość gość
nie wiem czy coś z tego się da. ja bym po prostu zjadła serek z biszkoptami a to mozna posypać wiórkami czekoladowymi. jak biszkopty będa czymś kolorowym nasączone to to brzydko w serku będzie wyglądać

Gość gość
Ok, dziękuję ;) Może faktycznie z tego waniliowego serka zrobię serek kawowy z biszkoptem ;) Coś pokombunuję, dzięki :D

Gość gość
SMACZNEGO:D