Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nazwał mnie dziś dziwką i szmatą przy ludziach w centrum handlowym !!!

Polecane posty

Gość gość

CHCE Z NIM ZERWAC ALE MAMY DZIECKO

Gość gość
dlaczego używasz słowa "mój" dla mnie byłby to mój ex a dziecka w takim chamstwie nie radzę wychowywać bo wyrośnie podobny gnom

Gość gość
ze względu na dobro dziecka powinnaś o wszystkim zapomnieć, przyzwyczaisz się :)

Gość gość
twoim zdaniem dla wychowania dziecka najlepsze sa tego typu klimaty?

Gość gość
Zawsze tak okazujecie sobie uczucie?;) A poważnie - chcesz zeby Twoj synek (Twoja córka) uznal (a), ze takie zachowanie mężczyzny to norma i powieliło to za kilkanaście lat we wlasnym zwiazku?

Gość gość
gratulujemy dżentelmena

Gość gość
dziecko musi mieć ojca, a co to za wychowanie dziecka bez ojca? ważne że nie okłada po ryju :)

Gość gość
ja bym wolala nie miec takiego ojca, zamiast buca traktujacego moja mame jak smiecia, mialam takiego ojca i teraz nienawidze wszystkich facetow i nie moge zadnemu zaufac, gdybym byla facetem to bym z niego brala przyklad. Taki ojciec to nic dobrego, niszczy psychike strasznie

Gość gość
matke tez a na razie ma idiotke

Gość gość
Ojca moze mieć. I alimenty. A juz bez awantur wlasnie i okładania. Wystarczy nie trzymać sie jego spodni. Bo, jak widac, on tego sobie nie życzy.

Gość gość
no jakby mi facet tak powiedział,i stał blisko,to jego zycie byłoby w zagrożeniu ale dziecka to ja bym z takim typem nie miała,po prostu do wszystkiego trzeba dorosnąć,dojrzeć, pewnie powinnaś dac mu sznase,ludzie się zmieniają,

Gość gość
"ważne że nie okłada po ryju" jchciałes/-as owdziec, ze jeszcze nie okłada, co bedzie później ? odpowiem: nic dobrego

Gość gość
dziecko z rozbitej rodziny, co biedne ma mówić kolegom/koleżankom w szkole? jak tłumaczyć że nie ma tatusia? przecież nie zrozumie, że mamusia obraziła się na kilka słów, popadnie w nieśmiałość, odizoluje się a w konsekwencji stanie się aspołecznym psychopatą :)

Gość gość
Dobra, dobra... wielu aspołecznych psychopatow wyroslo z tzw. "zdrowych rodzin", nie generalizujmy ..

Gość gość
"kilka słów"? Jakby powiedzial"nie denerwuj mnie, nie kupimy teraz tych butów, bo są za drogie" to by bylo kilka słów.

Gość gość
A jaka jest zdrowa rodzina? Jest mama, tata i nie słychać krzyków? Ale co sie wewnątrz domu dzieje wiedzą tylko ci, którzy w nim siedzą. Wiele tzw.dobrych domów jest siedliskiem upokorzeń, czyjegoś egoizmu, wykorzystywania i fizycznego, a jeszcze częściej psychicznego. A dla Ciebie będą ok.

Gość gość
wytłumacz mężu, żeby nie używał epitetów przy dziecku i to wszystko :)

Gość gość
A dlaczego Cię tak nazwał? Może jest jakiś konkretny powód. Np. wykręciłaś mu wała. Gdyby tak było to co paniusie z ojcem który wyzywa nie wolno wychowywać ale z matką która się bździ z innymi to juz można?

Gość gość
przyłapał cię na płaceniu staremu dziadowi za nowe kozaczki?

Tekst wyrwany z kontekstu. Nie znajac sytuacji nie mozna nic dobrze napisac.Sytuacja tak przedstawiona by facet byl zla postacia.

Gość gość
każdy facet to chooy

Gość gość
a może jesteś dziwką? może go zdradzałaś?

Gość gość
Moim zdaniem to bardzo wartościowy facet, przecież powiedział Ci prawde a szczerość w związku jest najważniejsza!