Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodobał mi się facet, który ma dziewczynę.

Polecane posty

Gość gość
do 20.14: Czemu się podszywasz? Ja koleżankę z 16.39 serio pytałam. Może jest z mojego miasta...

Gość gość
do 20.21: No, może racja. Tylko, jak wrzucisz przez kratkę, to ta kartka będzie na ziemi. Żeby ją zauważył... Włóż w jakąś odpowiednią kopertę:)

Gość gość
Ja się dzisiaj tam do znajomych ekscytowałam nim i się boję, że ktoś postronny mógł to usłyszeć, że taka kobieta usłyszała albo ktoś jeszcze. Żeby plotek jakichś głupich nie było! Ja bym chciała jemu tą informację przekazać, ale nie osobom trzecim tam. Kurczę, a może głośno mówiłam...

Gość gość
Gościu z 20:39, istotnie teoria z kosmosu bo faceci hetero tez sobie golą jajka, nie tylko geje ;)

Gość gość
(20.43) Kupie kolorową kopertę a on musi od ziemi ciągnąć bramę garażową w górę więc rano w sobotę znajdzie kopertę. A Ty Autorko ucz się ode mnie i zrób coś.

Gość gość
Chyba sama w to nie wierzysz, że ona coś zrobi :D

Gość gość
Mój sobie goli to nad wackiem po kilku latach nie zdążył ogolić i oczy miałam jak spodki bo po 5 latach zobaczyłam włochaczka, albo podbiera mi drogi krem do biustu z Nuxa i na nim włosy układa a, że Nuxe mocno pachnie to go przyłapałam.

Gość gość
do 20.52: Mnie akurat w tym momencie chodziło o NAGŁE golenie, a nie o część ciała. Że może chciał się szybko zrobić mniej męski z wyglądu. Bo, po co takie nagłe golenie twarzy? Przecież broda u faceta to normalna rzecz-niektórzy noszą celowo, więc, w jakim celu miałby się nagle tak koniecznie ogolić, że musiał przed wyjściem z pracy? Ale to faktycznie chyba głupia teoria z tym gejem. Zbaczając z tematu to masakra, jak facet goli jaja albo cokolwiek oprócz twarzy:( Dziewczyny, czy Wasi mężowie, faceci golą się w pracy i noszą do tego rzeczy? Czy Wy się depilujecie w pracy? Do koleżanki, która napisała, że chodzi zarośnięty: Przecież to facet jest. A wiesz, jak wygląda wtedy? Wow!

Gość gość
do 21.00: Chętnie bym się poduczyła, ale wciąż uważam, że w tej konkretnej sytuacji masz łatwiejszy start, bo wiesz, że grunt jest podatny.

Gość gość
Mnie się zdarzyło golić nogi w pracy na szybko, bo po pracy miałam się udać na ostre rżnięcie a niezaplanowane to było wcześniej :D Koleżanka, która przyszła do pracy na popołudniową zmianę przyniosła mi maszynkę jednorazową Serio

Gość gość
Może Poślad miał przerwę w pracy i szedł na sex a zarost łaskocze. Ja uwielbiam zarost ale to gilga.

Gość gość
To nie jest pocieszające, że może szedł na seks po pracy:( Właśnie, koleżanka też napisała, że goliła się w pracy przed seksem:(

Gość gość
A co ty sadziles ze on seksu nie uprawia, majac dziewczyne prawdopodbnie? Naprawde, zachowujesz sie jak mala dziewczynka :o

Gość gość
Pocieszające tzn. że jest łatwym mężczyzną i leci na każe zawołanie bo potrzeba mu sexu jakby miał babę to by miał w domu i nie golił się na szybko.

Gość gość
Więc pisz na fb a zleci się jak bąk do kwiatka do Twojej małej...

Gość gość
Ale by spijal twoj slodki nektarek ;)

Gość gość
Jak się ogolił do sexu to pewnie minetki by Ci robił sesese

Gość gość
E tam, zarośnięty też może fajnie minetkę robić, co kto lubi :)

Gość gość
Ojej, nie wiem, czy uprawiał, czy nie. Może są krótko parą i wcześniej nie uprawiali... Nie mam pojęcia... Co to znaczy, że kobietę miałby w domu? Przecież, jeśli chodzą krótko, to nie muszą razem mieszkać... Wy naprawdę myślicie, że on się na seks akurat szykował?

Gość gość
Tam na seks, Menelowemu Pośladowi pewnie wodę ciepłą odcięto to się w pracy ogolił :D Tyyy, poderwij go może na buty? "Heeeej, brodaczu, jak kupię Ci nowe buty to pójdziemy na kawę"?

Gość gość
Autorko on pewnie dlatego se gebe zgolil bo ciebie dojrzal na korytarzu! Na pewno tak bylo. Zobaczyl ciebie, przypomnial sobie ze facjate ma zarosnieta, wyslal kogos mlodszego do kiosku po maszynke i opitolil se ryja na gladko. I wtedy zdal sobie sprawe ze jest bardzo sliczny i ma u ciebie wieksze szanse!

Gość gość
Tylko, że mnie się akurat bardziej podoba zarośnięty:) A, po co do golenia gorąca woda?

Gość gość
Ciepłą się lepiej myje. Przecież ten Menel też musiał się umyć.

Gość gość
Poza tym, gdyby chodziło o wodę, to by się ogolił jutro albo kiedy indziej, skoro i tak często chodzi z zarostem. Chyba jednak musiało mu zależeć na ogoleniu się w tym momencie.

Gość gość
Wylizywał w pracy tę swoją laskę, to by mu się jej soki miały do brody przylepiać? :D Pewnie niezły seks mają tam jak razem pracują.

Gość gość
A może miał spotkanie z dzieckiem, które boi się brody a wcześniej mu się nie chciało ogolić w domu, może jakaś kontrola byłą w ośrodku. Faceci się tak nie starają jak my, mój brat jest elegancki, psika się drogimi perfumami, ćwiczy, ładnie się ubiera, prasuje a faceta swojego do wszystkiego musiałam zmusić do noszenia koszul na święta, do kupienia większej ilości ciuchów, do kupienia jeansów rozmiar mniejszych bo nie potrafił dobrać, maszynką muszę go sama obcinać bo chytrzył na fryzjera i jak go z tyłu wycieli to wyglądał tragicznie, wywaliłam dziurawe skarpetki, prasuje mu od święta bo to nie jest dzidziuś i sam może to zrobić a goli się raz w tygodniu bo lubię go z zarostem, perfumy dostał drogie to się w ogóle nie psika i jest przystojny to mu wybaczam wszystkie gafy.

Gość gość
08:57 - Przyklad odpowiedzi nic nie wnoszacej do tematu. Co nas ma obchodzic, ze twoj brat jest picus, a maz fleja?

Gość gość
On ma co tydzień z tymi samymi dziećmi i nie zawsze w czwartki się goli, więc to raczej nie od dziecko chodziło. Kontrola? A, co? Jak w zakładzie pracy jest kontrola, to ogolić się trzeba? Jakoś jego kolega z tejże pracy nie ogolił się wczoraj ani dziś, choć on akurat zwykle nie pojawia się z zarostem. Co się czepiacie kobiety tej powyżej, że napisała, że mężczyźni mają różne podejście do dbania o siebie? A same się podniecacie seksem obcego faceta:/

Gość gość
I juz sie zaczelo pisanie o lizaniu psity i sokach! Ludziska ja rozumiem, wszystko to biologia, natura i ludzkie sprawy. Ale jak chceta sobie o fizjologii i wydzielinach ciala popisac to zalozta se osobny temat o gilach, slinach, rzygach, sluzach, glutach i innych splwocinach a tu se darujta! Tu sie tworzy powazne dysputy o dzierlatce co to urodziwego doktura (czy innego tam salowego) zobaczyla i pokochala go.. Romantyka tu jest i porywy serca. Do grzmocenia daleka droga jeszcze. A chlopina moze se ogolocil te brode bo w domu mu swiatlo wylaczyli hehe. Co tu zreszta dociekac powodu dla ktorego se twarz na gladko zrobil? Ogolil i juz. Ty juz autorko obsesji zaraz jakiejs dostaniesz! Nie macie jakiegos wspolnego znajomego coby was przedstawil lub cos w ten desen? Albo chociaz bys mogla popytac dyskretnie czy zajety on juz? No ale powiedzmy ze chlop zajety jest. To co wtedy zrobisz ze swoim zauroczeniem? Chyba juz nie bedziesz sie wewnetrznie nakrecac? Myslisz ze mozna to kontrolowac?

Gość gość
Nie podniecamy się tylko nabijamy, nie czaisz czy jak ? :D