Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodobał mi się facet, który ma dziewczynę.

Polecane posty

Gość gość
Mi chodziło o to, że Pośladek niekoniecznie musiałby się golić przed randką bo mężczyźni się tak nie stroją i tak jeden przyjdzie odwalony a drugi zeżre kebaba i umówi się z dziewczyną nie umyje zębów i będzie się chciał całować. A może jego matka miała go odwiedzić i mu zawsze truje, że źle wygląda z brodą. Zapytaj go czy nie chce pożyczyć pianki do golenia bo masz w nadmiarze jak go spotkasz ;)

Gość gość
Dla mnie fleja to ktoś z tłustymi włosami, śmierdzący spod pachy i robiący bałagan wszędzie, z nieleczonym trądzikiem, znoszonymi, cuchnącymi ubraniami. To, że ktoś nie lubi się psikać Armanim albo ubrudzi sobie buta i od razu nie wyciąga butelki wody i szmatki nie jest fleją jak dla mnie tylko po prostu mężczyzną.

Gość gość
► fleja (r. męski) potocznie o mężczyźnie, chłopaku niedbającym o estetykę wokół siebie, o czystość swoich ubrań; brudas

Gość gość
do 12.14: Czyli do niego nie pasuje, bo on nie jest brudasem. Jeszcze nie widziałam go brudnego.

Gość gość
do 11.48: Na razie nie ma kogoś, kto mógłby mi go zagadać. Ale może coś się zmieni. Jak zajęty, to raczej jeszcze przez jakiś czas miałabym nadzieję, że to się zmieni... Ja nie dociekałabym normalnie, czemu się ogolił, bo od czasu do czasu to robi. Chodzi o to, że miał takie ciśnienie, że musiał to w pracy zrobić... I w ogóle, jak to był przygotowany na taką ewentualność...

Gość gość
Mój teść się czasem goli w pracy jak wie, że od razu po musi gdzieś jechać.

Gość gość
do 12.08: Przed każdą randką może nie. Ale np. przed pierwszym seksem z nową dziewczyną? Przecież piszecie, że do seksu się golicie Wy i faceci... A, jeśli ona wczoraj zajdzie...?

Gość gość
Czemu porównujesz minete do gilów czy rzygów? Tego w katolickich szkółkach uczą? :D

Gość gość
O rany, nie wszyscy faceci się golą przed seksem, uczepiłaś się tego golenia jak rzep psiego ogona Laski z zasady golą nogi, z broszką już różnie ;) Zależy od faceta i partnerki, jak lubią Uprawiałaś kiedyś w ogóle seks? Bo pytania zadajesz takie, na które dojrzała seksualnie kobieta raczej zna odpowiedź

Gość gość
do 12.26: Co to znaczy GDZIEŚ pojechać?

Gość gość
do 12.58: Tu autorka. Nie ja pisałam o tych gilach, ale myślę, że tej osobie chodziło o to, że to nie jest temat o wydzielinach organizmu.

Gość gość
Jeśli przebrniesz przez wątek od początku, to dowiesz się, że autorka jest czystą, nietkniętą panienką, związkiem z mężczyzną nieskalaną. Zakochana była kilka razy bez wzajemności, w tym raz w geju, obecnie zaś pragnie odbić Pośladka jego dziewczynie (której być może nawet nie ma, bo tego nie wiemy na pewno), bo dziewczyna to przecież nie żona, więc co się nią przejmować :D.

Gość gość
Nie wiem gdzie teść jeździ po pracy, nie piszę jego autobiografii i mie wtrącam się w prywatne sprawy. Ale czasem bierze rzeczy do golenia do pracy jak wie, że nie przyjedzie prosto z pracy do domu.

Gość gość
O juz tu ktos z katolicka oblawa wyskakuje bo ktos inny osmielil sie wyszydzic pisanie o minetach. Kazdy rodzaj negacji traktowany jest zlosliwe jako mocno katolicka postawa. A to tylko znudzenie kafetarnianymi piesniami na temat "sakralnego seksu oralnego". Wkladajcie sobie do ust i innych otworow wszystko co macie tylko pod reka ale juz nie robcie z tego swietych obrzadkow, ktorych nikt nie ma prawa obsmiac. Na kafe az roi sie od tematow dotyczacych oralu z analem wlacznie i fajnie byloby gdyby choc jeden temat byl mniej nudny od wszechobecnych lechtaczek, jezykow, pisiorow itd. To juz nawet nie jest ekscytujace a zasniedziale i stechle jakby banda posepnych ginekologow zakladala tematy na kafe.

Gość gość
Moj chlop goli sie raz na tydzien albo i rzadziej. Najczesciej goli sie i perfumuje jak idzie na popijawe z chlopami z pracy. Ida np do chalupy jednego z nich, tam jadza, wodke pija i papierochy pala gadajac o... pracy..

Gość gość
Jaja sobie robimy z tym seksem, żeby ten pseudoromantyczny temat rumieńców nabrał :D

Gość zuzzanka
gość dziś tu sie musze zgodzic troche za duzo tego na forum i malo w tym finezji i subtelnosci zewszad tylko bryzgajace plemniki i kisiel z majtek

Gość gość
Ja na kafe trafiłam na wątek, że laski robią selfie cipki i wklejają jej zdjęcie, przeraziła mnie wielkość otworu babki po porodzie chyba jednak lepsza cesarka.

Gość gość
do 13.16: I, co na to Twoja teściowa, że teść rano się nie goli, ani przed powrotem do niej, ale, jak jedzie gdzieś bez niej, to się goli w pracy? I, gdzie Twój teść pracuje? Bo, jeśli nie kopie rowów, to nie ogarniam-do pracy może przyjść z brodą a gdzie indziej to już nie? Wychodząc do pracy, też się "gdzieś idzie"-do ludzi. Więc, jeśli ktoś ma zarost, który nie przeszkadza w pójściu do pracy, to, czemu nagle musiałby się go pozbywać, idąc do sklepu, urzędu czy lekarza? No, chyba, że lekarz to dentysta...

Gość gość
do 13.27: Żartujesz? Po cholerę? Koledzy zarostu na twarzy nigdy nie widzieli?

Gość gość
Teść ma kochankę i wolno mu.

Gość gość
do 13.07: Nie zauważyłaś do tej pory, że nie uprawiałam? :/:D

Gość gość
Ale dziewczyny poważnie, czy facet możesz mieć do pilnego golenia inny powód niż seks, randka lub rozmowa w sprawie pracy? Chodzi o faceta, który nie chodzi ogolony codziennie, więc raczej musiał mieć powód...

Gość gość
Teść goli się codziennie po pracy. Jest spawaczem, pracuje z samymi facetami w stroju roboczym i wtedy zarost mu noe przeszkadza. Po pracy czasem jadą gdzieś prosto z teściową, albo jedzie sam coś załatwiać, wtedy goli i kąpie się w pracy. Nie widzę w tym nic dziwnego, bo ja parę razy malowałam się rano w pracy, jak w domu nie zdążyłam.

Gość gość
do 15.15: Ale to zmienia postać rzeczy, bo teść się goli regularnie. A ten koleś nie. Goli się co jakiś czas, potem z 10 dni tak chodzi. Więc chodzi o to, że mógłby wytrzymać do pójścia do domu, a widocznie miał powód, żeby się ogolić w ciągu dnia.

Gość gość
Może miał chwilę czasu i postanowił ją wykorzystać, żeby potem w domu tego nie musieć robić?

Gość gość
Moze nie miał żadnego powodu? Ot po prostu zachciało mu sie ogolić i już. Teraz przez pare stron bedzie dyskusja na temat jego ogolonej facjaty

Gość gość
A może po pracy szedł na jakieś spotkanie i nie chciał wyjść na menela, ludzie źle patrzą na zarost Ci starsi moja mama nie chciała, żeby mój mąż na ślub przyszedł z zarostem, ja chciałam, na rozmowie o pracę też to robi złe wrażenie. Zapraszam wszystkie tu piszące na Poślad Party, jedziemy na jakąś wielką dyskotekę wszystkie tu piszące kto jest za?

Gość gość
No, ale, żeby się nagle ogolić, musiał mieć ze sobą zestaw...

Gość gość
13:23 czekaj, czekaj....czy ja dobrze rozumiem, że ten wątek, wypowiedzi autorki i jej historia są dla Ciebie CIEKAWE?