Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elllka

Czy z wiekiem pan bliźnięta, kiedy się ożeni potrafi zrezygnować ze zdrad?

Polecane posty

Wiem, że panowie spod tego znaku mogą być spokojni i wierni, ale wielu z nich to wieczni czarusie i podrywacze. Czy ślub zmienia ich nastawienia do wierności w związku? Czy macie jakieś doświadczenia i przemyślenia w tej kwestii.

Gość Wíēlkí Pån Blíźníętå
Wręcz przeciwnie będzie zdradzał coraz częściej.

Nie jestem maniaczką astrologii, wiele cech człowieka zależy od charakteru, nie chcę uogólniać i nikogo osądzać, ale coś jest na rzeczy jeśli chodzi o bliźnięta (pewną część panów bliźniąt). Z drugiej strony czy żonaty facet pod pantoflem młodej żony znajdzie czas na zdradę... to trudne. Przynajmniej chcę się łudzić...

Gość gość
Mój ojciec jest Bliźniakiem i nigdy przenigdy nie zdradził mamy, bo kocha ja najbardziej na świecie i ceni po dziś dzień. Szczęśliwy Bliźniak, który ma w domu to, czego potrzebuje i trochę swobody na życie towarzyskie wśród znajomych, nie będzie zdradzał.

Gość gość
NIE, jest jeszcze gorzej!

Gość gość
Czy to bliźnięta czy wodnik czy panna jak ma kurewski charakter to nie licz na to ze nagle sie zmieni bo tak nie bedzie ! Co trzeba miec we łbie zeby tak myslec:o

Gość gość
Też tak kiedyś sądziłam, ale astrologia to nauka i siła. Fakt nie każdy facet bliźnięta zdradza, ale w porównaniu z innymi znakami oni wiodą prym w zdradach. Zobaczcie co drugi bliźniak to rozwodnik, kobieciarz i bawidamek. A wodniki, panny czy nawet strzelce nawet ich nie doganiają. Co jeszcze bardziej mnie dobija, że zręcznie kłamią swoje kobiety i te latami tkwią w ułudzie. Znam też dwóch panów bliźniaków, którzy są OK, ale znam chyba z 6 i każdy taki sam tchórz, zdrajca i gaduła. Jak poznaję faceta bliźnięta to od razu włącza mi się czerwona lampka. Kobiety bliźniaczki różnią się od swych astrologicznych braci lubią szpanować tak jak oni, ale rzadko zdradzają. Ps. Jakbym nie widziała tych panów w akcji to też bym nie wierzyła w horoskopy hahaha

Gość gość
Przypadek

Gość gość
Coś duuużo tych przypadków :-)