Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co teraz

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio nie wiem co się ze mna dzieję, ponad pół roku temu rozstałma się z chłopakiem, był to dla mnie mega ciężki czas bo był dla mnie ważny ale przeszkadzało mi to że najwięcej czasu poświęca pracy. Potem on próbował mnie namówić żebym zmieniła zdanie, ale ja chciałam odpocząć spojrzeć na to z boku, oprosiłam go żeby się ze mną nie kontaktował i tak reż zrobił. Do teraz spotykałam się z jakimiś chłopakami ale zawsze kończyło się na jednym spotkaniu bo każdego porównywałam do byłego i nie mieli z nim szans. Ostatnio moja siostra z rodzicami spotkali mojego byłego jak był w pracy a teraz od tygodnia słyszę od nich jaki to on jest super i jak mogłam go zostawić. Tego dnia jak się spotkali pierwszy raz od pół roku wymieniliśmy kilka sms i od razu wiedziałam, że mega za nim tęsknie dzisiaj ma urodziny, złożyłam mu życzenia odpisał, ale nie wiem co mam tak na prawdę mam robić czy próbować to naprawić czy nie? Co myślicie o "wchodzeniu drugi raz do tej samej rzeki"?

Gość gość
nigdy nie będzie już tak samo,to pewne

Gość gość
Zaraz ci tu mundre napiszą że do tej samej rzeki sie nie wchodzi, bo rzeka płynie. I woda sie w niej zmienia ;):) A ty daj paszczurze spokój porządnemu, pracowitemu gościowi. Znajdz sobie jakiegoś luja i sie z nim szlajaj tygodniami.

Gość gość
Słabo, że mnie oceniasz jak wcale mnie nie znasz.

Gość pomaranczlala
Ona przecież Cię nie ocenia, tylko przepowiada, co ludzie zaczną pisać (zawsze jest tam samo). Próbuj drugi raz. Nie będzie tak samo - to jasne, to nie znaczy jednak, że nie będzie cudownie.