Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowiłem się zabić, bo nawet utrzymanki wymagają już wyglądu

Polecane posty

Gość gość

co najciekawsze nie zabijam się z powodu braku atrakcyjności, bo jestem bardzo atrakcyjny. Wieszam się, bo świat wywrócił się już do góry nogami, a taka nielogiczność, żeby facet płacący za seks miał jeszcze mieć wygląd to dla mnie koszmar, jak gdybym obudził się nocą na pełnym morzu wśród stada rekinów i krakenów.

Gość gość
jesteś atrakcyjny i płacisz za seks? i dlatego się wieszasz?

Gość gość
Autorze napisz coś jeszcze:-D mało kto potrafi mnie tutaj rozbawić, a Tobie się prawie udało.

Gość gość
"Większa będzie radość w niebie z jednego grzesznika, który się upamięta, niż z dziewięćdziesięciu dziewięciu sprawiedliwych, którzy nie potrzebują upamiętania." Jeszcze jest czas, aby zwrócić się do Boga o Miłosierdzie i wejść na drogę zbawienia!

Gość gość
nie, nie dlatego. Nie kumasz. Nie płacę za seks, ale znalazłem w necie takie wypowiedzi, które mnie przerażają, po prostu dla mnie jako faceta taka nielogiczność to koszmar, mój umysł tego nie pojmuje, dlatego się zabijam. Zaraz wkleję. O tu: X "im naprawde od@@@a od 4 dni nie mam odpowiedzi od 5 prostytutek "domówek, studentek" , które nie chcą podać adresu/telefonu to jest paranoja by dziwka wybierała klienta za wygląd, a "brzydki" nie miał szans spotkać się z ładną prostytutką za kase odpowiedziała tylko jedna, której jak się okazuje anonsów jest pełno i jest mocno przechodzona i opinie o niej na necie nawet są negatywne że jest do kitu, przecież to jest paranoja, że te co nie mają prawa marudzić, bo się im płaci, też już marudzą i oczekują "ciacha" (przeraża mnie jak widze na tych portalach klientów tych prostytutek - napakowani, wysportowani, bruneci 183 cm wzrostu , przeciez taki powinien nie płacić bo jest "ciacho") "

Gość gość
skoro cieszą się takim zainteresowaniem, to mogą kaprysić przy wyborze klientów. prostytutki stojące przy drogach zapewne nie wybrzydzają, wystać swoje muszą, dupa marznie, więc zawsze facet może wsiąść w samochód i podjechać :D

Gość gość
paszoł won , dobrze ze by cie nie było miedzy nami. Jesteś dupkiem, a tego kobiety nie cierpią. ŻEGNAJ.

Gość gość
Nie jestem dupkiem tylko człekiem nie znoszącym niesprawiedliwości i nielogiczności. Co w tym takiego złego?

Gość gość
ale co jest nielogiczne? że np. studentki, które decydują się na dawanie tyłka za kasę i mają dużo chętnych mogą powybrzydzać? jakby była przyparta do muru i nie miała wyboru to pewnie i brzydkiego by obsłużyła. bardziej interesuje mnie czemu "atrakcyjni, wysocy bruneci" po prostu nie wyrwą łatwej laski w dyskotece, tylko wyszukują w necie i płacą.