Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuuu

Chciałabym aby mężczyzna się mną zaopiekował

Polecane posty

Gość awiectoten
Hmmmm, a czego sobie zyczysz?

Gość awiectoten
A to proste rzeczy. Dam rade ;-) Nadal nie napisałas skąd jesteś :-) Szczecin czy siakiea inne nadmorskie włości?

Gość gość
No to druga strona. Śląsk?

Gość gość
Ja tu chce cie przygarniac a ty mi się kazesz w kartografa bawić.... :-P

Gość gość
Hahaha, zabawna jesteś. Ale niestety, nie ze mną te numery ;-)

Gość nie piszcie to boli moderację
Szukam, żeby nie znaleźć. Szukam, a jak się sam znajdzie, to zrobię wszystko, aby go zniechęcić. To ja. Niezrównoważona lolitka z niedopchniętym ego i wyglądem nieadekwatnym do nicka. To ja.

dobrze fikusna masz 25 lat to juz prawie jak stara panna na wydaniu a skad jestes i czym sie zajmujesz ? czy potrafisz gotowac prac cerowac sprzatac remontowac mieszkanie a czy samochód moglabys naprawic ?

Gość gość
Ja też chciałabym żeby mężczyzna się mną zaopiekował :) Nie chodzi o sponsoring, co tutaj większość tak sądzi. Chodzę do pracy i nie zamierzam tego zmieniać. ;) Pisząc, chciałabym aby mężczyzna się mną zaopiekował, mam na myśli tutaj poczucie bezpieczeństwa. W dzisiejszym świecie, może się to wydawać jakimś żartem, Naprawdę przede wszystkim chciałbym czuć się przy facecie bezpiecznie.

"Pisząc, chciałabym aby mężczyzna się mną zaopiekował, mam na myśli tutaj poczucie bezpieczeństwa. W dzisiejszym świecie, może się to wydawać jakimś żartem, Naprawdę przede wszystkim chciałbym czuć się przy facecie bezpiecznie." Dokładnie, chciałabym się wtulić i czuć się bezpiecznie.

Dopóki nie będę czuła się pewna i bezpieczna, nie będę chciała dzieci, więc matką zostanę na stare lata.

Gość gość
a skąd masz te lęki, że nie czujesz się bezpiecznie, że aż mężczyzna ci potrzebny, by je odpędzić?