Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

,,Masz taką śliczną torebkę i buty, ale ty masz to za darmo "

Polecane posty

Gość gość

Moj teść na firmę, która swoje oddziały ma w całej Polsce. Mój mąż i jego brat pracuje u ojca. Podzielil sobie wojewodzwa na 3. Ja od kilku miesięcy pracuje razem z mężem. Dziś mówiłam się z koleżankami na kawę. Wypad z dziećmi. Co cały czas słyszałam ,,O jakie masz piękne buty, w sklepie kosztują majątek,ale ty masz je za darmo", ,,Może kiedyś zabrała byś nas żebyśmy też mogły wybrać coś za darmo". Fakt man dużo butów i torebek, ale normalnie za nie płacę cenę tzw. magazynową, ale płacę. Też to nie są wszędzie dostępne buty czy torebki, nadzwyczaj takie przychodzą w małych ilościach, jeśli już mam coś ,,normalnego" to też nie wiadomo jakiej cechy. Koleżanki zwróciły mi uwagę, że roczniak nie powinien chodzić w butach wartych 500zł. On też ma dużo butów, ale to raczej zasługa dziadków, ich pierwszy wnuk i szaleją. Dziewczyny powiedziecie mi o co chodzi moim znajomym ? Czemu tak się zachowują ?

Gość gość
zmien koleżanki bo kipia z zazdrości i teraz pewnie będą czekać aż ci się nogą powinie albo mąż cię zostawi ludzie jak widzą że ktoś ma lepiej to od razu by go zjedli

Gość gość
hmmm, nie jestem zawistna, ale też dziwnie bym sie czuła jakby roczniak miał buty tak drogie jakich ja nigdy nie miałam

Gość gość
Nie mam lepiej. Często zarywamy noce. Mamy okropnie dużo pracy mimo, że jakoś się dzielimy. Codziennie coś się dzieje. Mamy malutkie dziecko, które potrzebuje nas. Dzisiaj jest sobota, mnie rozłożył choroba, synek śpi, a mąż dopiero wraca do domu. Butów dla synka takich drogich nie kupuję. To dziadkowie trochę przeszkadzają pod każdym względem. Kupuje pożądane buty, ale nie drogie.

Gość gość
porzadne* nie masz slownika?

Gość gość
nie rozumiem osób,które tak się przejmują koleżankami

Gość gość
Wiem o czym mowisz u mnie to samo .. Tesc ma kupe szmalu, 2 rozne firmy i trzecia w budowie, tyle tylko ze nam nie pomaga, dzieci nie dostana nawet cukierka chociaz kase ma. Maz znalazl sam prace, ja rowniez, zle nie zarabiamy i moje dzieci maja tez drogie ciuchy typu buty 400zl czy bluza za 160zl , coroczny urlop, karaiby lub eu .. Ale tez ciagle slysze: bo ty masz tescia.. ! Takze czy to zasluga wasza czy tesciow nie dogodzisz