Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1122

pogadajcie ze mna prosze :(

Polecane posty

Gość anka1122

Czy dostałabym tabletki na odchudzanie bez recepty w aptece chociaż jestem nie pełnoletnia. Mam 17 lat i stosowałam wiele diet żadna nie pomogła :(

Gość gość
Wiesz co Ci pomoże? Jak poczekasz jeszcze kilka lat, cały czas ćwicząc i stosując delikatną dietę. W tym wieku większość dziewczyn się zaokrągla, a te z tendencjami do mają wtedy w ogóle najgorzej. To jest naturalne, nie ma się czym przejmować. Za kilka lat jak będziesz się zdrowo odżywiać i ćwiczyć to się zrobisz super laska :)

Gość anka1122
Ale ja chce już być wszyscy się ze mnie śmieją że jestem gruba świnia nie daje rady prosze o moja odpowiedz :( jJuz mialam zalamanie psychiczne i potrzebna byla pomoc specjalisty :,(

Gość anka1122
Dostane te tabletki czy nie?

Gość anka1122
No juz nie mam diety chce wkońcu te tabletki kupić :(

Gość anka1122
Rano wstałam to była 7 to jadłam kanapke z wędliną i herbatę potem wrocilam ze szkoly o 15 to zjadłam troche obiadu taki jaki mama zrobila i dopiero o 18 jadłam 2 kanapki i wode . w szkole nic nie jadłam

To zrob tak: Sniadanie: 1kanapka bez masla plus jogurt naturalny 2Sniadanie: jablko oraz 5migdalow albo orzechow Obiad: jedno danie, np mieso+surowka, ryz albo kasza z gotowanymi warzywami bez ciezkich sosow Podwieczorek: szklanka bulionu i 3 duze marchewki Kolacja: duzy jogurt z 2lyzkami otrebow albo 2jajka albo mix salat z odrobina oliwy i pomidorami.

Gość gość
Nie wprowadzaj żadnych diet nawet herbatkowych ! Ja wprowadziłam tak, że mam teraz refluks żołądkowy. Powiem tak jak nabawiłam się refluksu to schudłam 12 kg w ciągu miesiąca cieszyłam się niezmiernie bo to bardzo dużo ale co za tym idzie? To, że teraz muszę brać codziennie tabletki na refluks bo inaczej się męczę. Ale jedyny sposób by schudnąć to jeść często a mało. I co najważniejsze to nie jeść po 18 . I najedzenie się do syta na głodnu żołądek. Ogranicz słodkie. Jak by zaspokoić żołądek na śniadanie zjadłam 1 kawałek chleba z szynką za 3 godziny bababa i następnie po 3godzinach obiad jak najmniej tłustego a najlepiej gotowane, następnie po 3 godzinach kisiel i na kolację kawałe chleba np z pomidorem. Przyznam, że nie było latwo bo ciągle byłam głodna ale się przyzwyczaiłam i było ok ale między czasie możesz podjadać wafle ryżowe :) pozdrawiam

Gość anka1122
Ale dostane te tabletki czy nie ? Bede je brala raz dziennie miedzy posilkami a jesli nie zadzialaja to je odrzuce

Gość gość
Nie dadza , po co Tobie to świństwo?

Gość anka1122
A dlaczego mi nie dadzą skoro to bez recepty? :(

Gość anka1122
Podobno im mniej posiłków tym więcej się chudnie np jak te anorektyczki nic nie jedza i co chude jak patyki :(

Bylam pro ana, wiec puknij sie w czolo. Przez miesiac sprobuj diety, ktora Ci rozpisalam, spaceruj 3x w tygodniu po godzinie, a schudniesz. Przez anoreksje mam problemy hormonalne. Rosna mi wlosy w dziwnych miejscach, mam wahania wagi o kilkadziesiat kilogramow, jestem po powaznej operacji.

Gość gość
napedz metabolizm ja tak schudlam po ciazy, a w ciazy przytylam 25 kg, bo mialam ukryta cukrzyce ciazowa, do tego mam policystyczne jajniki, wiec jeszcze wieksze problemy z utrzymaniem wagi do 12stej dwa male posilki do 200 kcal np owsianka na wodzie z niewielka iloscia jablka plus za 3 h 2 chlebki wasa z chuda wedlina i jakims warzywem albo salata, najpozniej o 14 obiad do 500 kcal, pozniej za 3 h kolejny posilek-200 kcal- nie musi byc koniecznie i kolacja do 300 kcal

Gość gość
spacery, rower, hulahop ci dopomoga, nie odchudzaj sie nie glodz sie, mam w rodzinie dwie kobiety, ktore walcza z anoreksja, a jedna juz poronila 9! razy