Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj zwiazek chyba sie rozpada

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego ze na poczatku zwiazku przez pol roku bylo idealnie lecz wkoncu kiedy skonczylo sie 6 miesiecy zaczely sie klutnie, on sie zmienil, chce zebym dala mu troche wolnosci ale ja jestem bardzo zazdrosna osoba a jesli mi cos nie pasuje albo cos mnie boli to odrazu robie klutnie z tego. Jak dam my wolna reke to zaraz bedzie robil co chcial i pomysli ze juz mi nie zalezy. Bardzo sie boje ze mnie zostawi albo zdradzi. Mowi mi ze mnie kocha nawed mielismy rozmowe jakis tydzien temu ze Ci by sie dzialo zawsze bedziemy razem tylko ja zawsze jestem 24 godziny na nim z klutniami. Nie wiem co robic ..

Gość gość
Odpusc facetowi, bo w końcu nie wytrzyma i cie rzuci, zazdrośnico. nikt normalny nie wytrzyma wiecznych kłÓTni( tak, przez ó zamkniete, sięgaj po słownik ortograficzny)i scen zazdrości o nic.

Gość gość
jest wolnym człowiekiem i MA PRAWO ROBIĆ , co chce!!!! Jaka ty głupia!!! TO ON ma CHCIEĆ wracać do ciebie, a nie byc na twoim łańcuszku... AAAH, złapałas frajera i uważasz sie za tak nedzną idiotke,że wiesz, że nikt DOBROWOLNIE przy tobie nie będzie? Coz , może i masz rację, bo takim zachowaniem powodujesz,że facet zaczyna miec Cię dosć

Gość gość
'''24 godziny zawsze na NIM Z KŁÓTNIAMI'' A co on takiego w życiu zrobił, że ma taka karę??? :D:D:D:D:D:D

Gość gość
No wlasnie nie wiem czy mam cos Zeby go zatrzymac przy sobie zaczelam brac tabletki i przytylam troche nie wygladam jak wygladalam jak sie poznalismy. On szybciej mowi ze jak nie przesrane byc taka to zdradzi bo ma dosc ciaglych klotni

Gość gość
Tez myslalam zeby sie dostac moze bedzie tak lepiej ale on mowi ze nie bo wie ze go kocham

Gość gość
Przez błędy ortograficzne nie da się czytać tego, co napisałaś. Olej go, zajmij się swoim hobby, wyjdź z kumpelami, nie miej dla niego czasu, wróci szybciutko na nowo rozkochany w Tobie.

Gość gość
A czy mi ktoś pomoże? Ja mam swojego faceta dość, nie chcę go, a on mi spokoju nie daje i dope ciągle zawraca. Nie chcę się z nim spotykać, jestem wredna i chamska, pigulek nie biorę bo dla żadnego faceta truc się nie będę więc ten mój facet musi zakładać gumki bo inaczej wie że sexa nie będzie, naprawdę dziewczyny staram się jak mogę żeby się go pozbyć, nawet już się nie maluję, nie stroje na spotkania tylko idę byle jak, włosy tłuste, stare spodnie, bluza, płaskie buty, a i tak się gada pozbyć nie mogę bo ciągle mi tyłek zawraca. No jak na miłość boską sie pozbyć tego gościa? Olac nie mam serca bo zaraz mnie tu blaga i prosi żebym się odezwała. Co ja robię nie tak,jak się pozbyć gada? Myślałam żę jak nie będę chciała brać pigulek to pójdzie do innej ale to nie skutkuje, bo gad grzecznie gumke zakłada i nie marudzi, że chce bez, na co i tak bym się nie zgodziła. Ech co za los...

Gość gość
"gość dziś " - głupia jesteś i tyle Nie chcesz faceta, to miej odwagę powiedzieć mu to prosto w twarz. Należy mu się szczerze i konkretnie, bo chyba na to zasługuje? Nie uda Ci się go nie zranić. Co to za gadka, że jest Ci go żal? Zawsze, jak odchodzisz od kogoś, komu zależy, on jest gotów prosić i błagać, żeby zatrzymać, bo nie chce rozstania. Ale zamiast robić cyrk, wystarczy powiedzieć otwarcie, że się nie kocha i że to koniec. Wtedy pozbędziesz się go raz, a dobrze. I nie bój się, że go zranisz - chyba nie chcesz być później jego przyjaciółką? Takie coś nigdy nie wychodzi, to powiem Ci od razu. Miej odwagę i daj mu szansę na normalny związek, ale zrób to uczciwie.

Gość gość
kup sobie słownik, albo zwróć uwagę na to, co podkreśla przeglądarka, czytać się tego nie na ni ch..ja

Gość gość
Ja juz chyba skoncze z tym zwiazkiem. Plakalam dzisiaj w nocy bo on do mnie ze idzie na urodziny i pozniej do clubu z kumplami z pracy, urodziny ma laska a mial przyjsc do mnie. Nie widujemy sie czesto wiec sie umowilismy na wtorek zeby spedzic troche czasu. On ma w d***e czy placze czy nie i on do mnie ze on nie chce zdradzac. Mnie tam nie bedzie wiec nie wiem jaka maniane odwali i on do mnie ze jest wolnym czlowiekiem i bedzie robil Ci chcial to ja tez mu powiedzialam ze jak on nie moze przyjsc to ktos inny przyjdzie i sie rozlaczyl. Przez pol roku nie chcial wychodzic a teraz mu sie cos odmienilo wiem ze zdradzi bo on nie wie co robi jak jest pijany.. Nie ufam mu za bardzo bo mialam bardzo zly zwiazek przed nim a mowil ze moge mu zaufac jasne..

Gość gość
Ja juz chyba skoncze z tym zwiazkiem. Plakalam dzisiaj w nocy bo on do mnie ze idzie na urodziny i pozniej do clubu z kumplami z pracy, urodziny ma laska a mial przyjsc do mnie. Nie widujemy sie czesto wiec sie umowilismy na wtorek zeby spedzic troche czasu. On ma w d***e czy placze czy nie i on do mnie ze on nie chce zdradzac. Mnie tam nie bedzie wiec nie wiem jaka maniane odwali i on do mnie ze jest wolnym czlowiekiem i bedzie robil Ci chcial to ja tez mu powiedzialam ze jak on nie moze przyjsc to ktos inny przyjdzie i sie rozlaczyl. Przez pol roku nie chcial wychodzic a teraz mu sie cos odmienilo wiem ze zdradzi bo on nie wie co robi jak jest pijany.. Nie ufam mu za bardzo bo mialam bardzo zly zwiazek przed nim a mowil ze moge mu zaufac jasne..

Gość gość
ja pierdolę, co za bełkot. do szkoły chodziłaś w ogóle, tępa dzido? najgorsze, że takie barachło pierwsze się bierze do rozmnażania i mamy kolejnych debili