Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydkie kaczĄtKO

SZUKAM FACETA!

Polecane posty

Gość Brzydkie kaczĄtKO

POZNAM FACETA: Książe z bajki ma byc na białym koniu -A wszystko po to by sie na nim przejechac. Miec długie włosy, zadbane przynajmniej do ramion, rozpuszczone jak rycerz po bitwie ect. Nosic okulary niczym profesor z wykładów Musi byc wysoki, wyższy ode mnie! Nie lubię gdy facet jest niższy ode mnie, ponieważ wygląda on tak jakby był moim "synem" a nie "chłopakiem". Taki mężczyzna powinien dominowac nad głową rodziny. Byc z******ty w łóżku by żona go nie zdradzała (lub dziewczyna) Dbac o dobro materialne rodziny. Opiekunczy, troskliwy, romantyczny, szczery, nie zazdrosny o byle jaką "historyjkę". A przede wszystkim cały czas zdobywac kobietę. Zgłaszac sie na złotą listę!

Gość gość
mam jedno pytanie : co wzięłaś...?

Gość gość
:D dziecko zejdz na Ziemię

Gość gość
wio koniku a jak sie postarasz :D prawiczka szukasz ? :classic_cool:

Gość gość
Z jakiego odmóżdżającego babskiego pisemka ta lista?

Gość kandydatten
autorko , połykasz ?

Gość Brzydkie kaczĄtko
To był akurat nieco mały żart. Chciałam zobaczyc jak zareagujecie na to. Ale skoro negatywnie to napiszę teraz całą prawdę i tylko prawdę. Otóż chciałabym w przyszłości mężczyznę, który jest -spokojny, opanowany, cierpliwy a przede wszystkim by był opiekuńczy. Moim zdanie mężczyzna który nie posiada tych cech (patrz powyżej) jest tylko "dla pierwszych paru dni zabawy " a nie jako przyszły kochający mąż. Nienawidzę mężczyzn którzy są natarczywi, nachalni i nie mają grosz szacunku do samego do siebie a szczególnie rzecz biorąc do kobiety. Ja jestem bardzo wrażliwą osobą. Jak ktoś mi coś powie (no nie wiem, ale tak jakoś mam) to biorę sobie to do serca. Łatwo jest mnie zranic, szczególnie jeśli mi na czymś zależy albo na kimś. Kocham byc kochana i żyję po to by kochac i dzielic się swoją miłością. Nie jestem desperatką, ale liczę, że w końcu spotkam tego jedynego księcia. Mam już dośc odtrąceń i odrzuceń, zawodu itp. Chce kogoś na stałę....

Gość gość
"Mam już dośc odtrąceń i odrzuceń, zawodu itp. Chce kogoś na stałę.... " x ja mam tak samo tyle ze ja jestem nieatrakcyjnym facetem