Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzewam, że mój mąż ma kochankę...jest dla mnie niemiły, wulgarny :(

Polecane posty

Gość gość
Krucafuks11 dziś Byłem , Fafik mnie wyprowadził smiech.gif x to idź jeszcze ras bo fafik pewnie sie nie dos/r/a/ł do końca :D

Gość gość
martha czy jak ci tam temat sie kręci, bo smarujesz post za postem. zobacz sama i policz ile postów nasoliłaś. myślisz, ze tylko babcia z tobą pisze? to faktycznie jesteś naiwna :D

Gość gość
Jesteś uzależniona kobieto -lecz się.

lubie czytac jak nieudaczne "kobiety" zyja jakby nie mialy wyboru siedza w malzenstwach jak w "wiezieniu"... przeciez kazdy ma prawo do udanego zwiazku ,to zalezy od nas samych;)))

dopiero sie uzalezniam ;))))Wy to stali klienci Forum to dopiero choroba;)))To wasz psychiatryk;)))))leczycie sie tutaj ?;))))

Gość gość
seminarium na temat: uzywanie glowy do rozbijania scian chetne prosze wziac numerek ustawic sie w kolejce :classic_cool:

Gość gość
Wracają do tematu autorki. Potraktuj męża jak powietrze , nie podawaj mu jedzenie, nie pierz jego rzeczy, nie sprzątaj pozostawionych jego ubrań, olej to co robi i zajmuj się tylko sobą i dzieckiem. Jeżeli zwróci na to uwagę ,że robisz coś inaczej może coś do niego trafi. Jeżeli Twoje postępowanie nie będzie mu odpowiadać powiedz , że Tobie też nie odpowiada to co on robi. Ustal Ty pewne reguły. Jeżeli w dalszym ciągu się nie dostosuje każ mu się wyprowadzić.

Gość gość
Wreszcie MM zrzuciła swoją maskę i odkryła prawdziwe Ja.

Gość gość
Martha weź już stul dzióbek i idź stanąć przy drodze, bo tir jedzie za tirem i kierowcy zamiast patrzeć na drogę to szukają cię po rowach :D:D:D:D

Gość gość
Bo ludzie się maskują, są zakłamani sami w sobie, dbają tylko i wyłącznie o swoje dobro. Wnętrza danej osoby od razu się nie prześwietli co jest warte. To wychodzi po latach, zgodnie z powiedzeniem trzeba kilka ton soli zjeść by kogoś dobrze poznać.

Gość gość
marha tępa qrewko nie martw sie o cudze dzieci. żaden rodzic nie dopuści do własnego dziecka tak prymitywnej ladacznicy jak ty.

Gość gość
Autorko jesteś dla niego za dobra. Stań się zołzą oni tylko takie poważają i ich się boją.

Gość gość
Martha się wścieka, bo zony nie chcą się zalić na meżów i biedaczka nie może się wyzywać. Sama zrobiła to prowo jako gość i jej nie wyszło. Idź pod latarnie wywłoko jak sie tylko zaświeci

Gość gość
czasami i tak jest,że zona rozmawia z mężem,bo coś jej nie gra,pyta,czy coś im brakuje w małżeństwie,w odp.słyszy"że nie brakuje", żona szczęśliwa,że rozmowa rozwiała jej domysły,pomówienia i znow troche spokoju...potem znikanie,kłamstwa...i co się okazuje,zdradzacz kłamie jak z nut,dalej spotyka sie z kochanką,odwozi,podwozi,spędza miło czas... albo..okłamuje żonę w obecności kochanki-a tej wydaje się,ze jest wazniejsza od zony droga autorko,nie czekaj na jego prawdę,wynajmij detektywa,okresl co chcesz wiedzieć-możesz wynając na weekendy albo pojedyncze dni i masz dowody,świadka w osobach detektywów,masz zapewnione alimenty NIE CZEKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gość dziś sloneczko jak twoje komentarze wulgarne maja poprawic tobie niedzielny nastroj,to prosze bardzo;))))hahahaha mnie to nie rusza zabko:))))))

gość dziś nie kazda panna pracuje dupcia jak ty;))) mozg przestal dupcia w ruch;))))

Gość gość
gość dziś Martha się wścieka, bo zony nie chcą się zalić na meżów i biedaczka nie może się wyzywać. Sama zrobiła to prowo jako gość i jej nie wyszło. Idź pod latarnie wywłoko jak sie tylko zaświeci. Masz rację gościu z 10:06. Ponieważ zniknął mój post skierowany do niej z godz. 9:35 bardzo dla niej niewygody ,który mocno ją zabolał/a określający prawdę /. Jak z powyższego wynika ta osoba jest mocno zakłamana,ponieważ wystąpiła tu jako osoba potrzebująca pomocy. Innymi słowy robi ludzi w bambuko. Przez takie osoby to forum schodzi na psy.

Gość gość
Ciekawa jestem czy to wyżej też usuniesz.

Gość gość
Głupia lafirynda co się MMartha nazwała miała potrzebę wyżyć się na zonach, a może i na mężach, żeby się dowartościować. No i jej nie wyszło :D