Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość iza

karta leczenia szpitalnego zle wypisana

Polecane posty

Gość gość iza

witam moja mama chorowala na marskosc watroby byla w lipcu tego roku w szpitalu lecz po 2 tygodniach wyszla na wlasne zadanie nastepna wizyte w szpitalu zaliczyla od 22 sierpnia tego roku zostala wypisana przez szpital 4 wrzesnia i odwieziona do domu karetka wczesniej otrzymalam telefon ze szpitala ze mama bedzie wypisywana bo nic wiecej nie da sie zrobic i mam zglosic sie po jej rzeczy2 dni po wypisaniu ze szpitala mama zmarla czytajac wszystkie dokumenty ze szpitala zobaczylam ze w karcie leczenia szpitalnego jest napisane slowo w slowo to co bylo napisane w lipcu czyli ze wychodzi na wlasne zyczenie przed zakonczeniem leczenia gdzie mam sie zglosic zeby to wyprostowac .z mama nie bylo kontaktu logicznego wiec nie mogla wyjsc na wlasne zyczenie ze szpitala

Gość gość
ale co, zamierzasz skarżyć szpital czy o co ci chodzi?

Gość gość iza
nie chciala bym skarzyc tylko zeby to jakos sprostowali mama miala dlugi i bank chce karte leczenia szpitalnego mama miala kredyt ktory byl ubezpieczony a mimo to chca ten dokument i boje sie ze bede musiala splacac jej dlugi

Gość gość
Jesli nie chcesz splacac mamy dlugow, to albo odrzuc w calosci spadek, albo przyjmij go z dobrodziejstwem inwentarza. I tyle :)

Gość gość iza
ale jesli odrzuce spadek i moj brat tak samo to co stanie sie z czescia domu ktora nalezala sie mamie

Gość gość
idz do prawnika i sie dowiedz, z dobrodziejstwem inwentarza to z tego co wiem, dlugi sa pokryte do wartosci tego domu, ale jak to w praktyce rozwiazac, to nie mam pojecia. musisz sie dowiedziec zeby nie wtopic