Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym stworzyć kolekcję odzieży wierzchniej dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Bo nic mi się nie podoba, czuję się zdesperowana :O Najbardziej drażnią mnie kolory Są takie tandetne, tanie, w ogóle nie cieszą oka! Potem fasony -często niepraktyczne :O

Gość gość
no to twórz

Gość gość
Ale jest problem! Nie robiłam tego wcześniej i w moich planach inwestycyjnych nie ma na razie miejsca na zupełnie nowe zajęcie a dziecko jak by nie było rośnie! A ja nie mogę jej nawet kupić kurtki która pasowałaby do niej.

Gość gość
Ona jest blondynką i lubi róż-a ja uważam że nie można mieć na sobie wyłącznie różu. Są barwy które pasują do 4letniej blondynki -tyle że w tej chwili odzież wygląda tak jakby farbowała ją jedna firma z chin Kolory są tak brzydkie że moje poczucie estetyki po prostu leży i wyje!

Gość gość
To jest twoim największym problemem? Ludzie... Zainteresuj się czymś innym. Masz za dużo wolnego czasu? Idź do schroniska dla zwierząt, zostań wolontariuszem.

Gość gość
W Zarze są ubrania które nie mają tak okropnie tandetnych kolorów. Może tam poszukaj?

Gość gość
Nie to nie jest moim największym problemem! Nie jestem już na etapie hodowania zwierząt Przeprowadziłam się do miasta i założyłam rodzinę Wszystkim rozsądnym ludziom radzę by również zrezygnowali ze zniewalania zwierzątek i nie trzymali ich w klatkach i ciasnych mieszkaniach. Skorzystają na tym naprawdę wszyscy! Mam oczywiście większe problemy z którymi się borykam i których nikomu nie życzę. A robić również mam co. Przede mną sporo o wiele trudniejszych wyzwań niż projektowanie kolekcji ubrań! Jednak to wszystko nie czyni ze mnie osoby pozbawionej tej estetycznej wrażliwości-może to pozostałość po moich talentach plastycznych, każdy jakieś talenty przecież i wrażliwość która z tych talentów wynika.