Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zbliżyć się do tego faceta ?

Polecane posty

Gość gość

Facet, w który mi się podoba jest o 10 lat straszy, ma żonę, 24 letnią córkę i przyszywanego wnuka - siostra jej narzeczonego miała wypadek i oni zajmują się dzieckiem od 2 miesięcy. Ja mam męża, córkę 13 lat, syna 10 lat. Jego córka mieszka w Niemczech,bo jej narzeczony jest niemcem znaczy jego matka jest Polką i on świetnie mówi po polsku. Udało mi się tak do niego zbliżyć, że jakieś wyjazdy, imprezy to nasi wspolni znajomi, ja z mężem i on z żoną. Teraz od wczoraj jesteśmy w Niemczech u jego córki. Jak mam się zbliżyć jeszcze bardziej do tego faceta. Jego córka patrzy się na mnie krzywo cały czas, nie rozumiem jej.

Gość gość
"nie rozumiem jej" chyba sobie jaja robisz moja droga. masz męża dzieci i on ma żonę i dzieci, bez sensu to wszystko przecież, chcesz się z dziećmi swoimi po rozwodzie widzieć 2 tyg w miesiącu, być skłócona z rodziną etc., z jego rodziną też będziesz skłócona, generalnie nic ci wtedy nie zostanie i rozwalisz swoje życie. daruj sobie, możesz się z nim kumplować, po co ci coś więcej, odpuść, ja też mam znajomych facetów, ale pozostaje z nimi na stopie koleżeńskiej bo nie będziemy rozwalać swoich rodzin, zostajemy na lubieniu się i tobie też to polecam.

Gość gość
co za piz...da? po co chcesz się bardziej zbliżać, swędzi cię ci...pa, a mężowi już nie staje, czy poprostu jesteś k******a z charakteru?

Gość gość
On ma dorosłą córkę, która nawet nie mieszka w Polsce. Więc jego dziecko nie.ucierpi, moje dzieci zrozumieją, będą widywac się ze swoim ojcem