Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grupowy seks w hotelu

Polecane posty

Gość gość

Temat głównie skierowany do osób które miały takie doświadczenia. Chcemy umówić się z parką może dwiema na seks w hotelu tylko będzie to nasz pierwszy raz i nie do końca wiemy jak to zrobić. Tzn. umówić się to wiemy jak tylko chodzi nam jak wygląda sprawa z hotelem. Co po przekroczeniu progu hotelu. Czy wchodzą wszyscy razem i mówimy że chcemy jeden pokój np. na dobę. ( bo trochę tak głupio ) Jak się wtedy płaci za taki pokój. Bo pokoje są z reguły opisane jako 2-3 osobowe a my chcemy tam być w kilka osób. To jak to w końcu jest ?? Płaci się za pokój czy za osobę ? I czy w hotelach nie robią problemów jak się jest większą ilością osób w jednym pokoju. Proszę aby wypowiedziały się osoby które już miały takie doświadczenia. Pozdrawiam

Gość gość
Ha ha ha ale tępa jesteś:D Kuźwa aż trudno uwierzyć że potrafisz się bzykać porządnie! :D Jak bierzesz duży pokój na kilka osób czy prezydencki apartament to nie po to żebyś tam sama spała. Zresztą kto cie tam wie.

Gość GorącaPara
Zamawiasz pokój na siebiealbo lepiej apartament i poprostu przychodzą do ciebie znajomi. Składacie się razem i jest OK. Tylko żeby odgłosy glosnej kopulacji nie przeszkadzały sąsiadom. Lepiej żeby było parę łóżek bo na jednym normalnym podwójnym trzy pary to maks i jest ciasno. Miłego bzykania.

Gość gość
Nie w hotelu lecz w domu jednego z kolegow chłopaka.Mąż przed slubem zezwolił na seks z nim i dwoma jego kolegami.Było to przed egzaminami koleżanki się uczyly i by nie przeszkadzc spotkaliśmy sie z nimi u jednego z kolegów.W pewnej chwili zażartowa jeden z kolegów mówiąc o seksie moze bysmy się zabawili byłam ja mój chłopak i dwoje kolegów.Chłopak powiedział jak chcesz nie ma sprawy a mie to podniecał by taki widok obcego w twojej cipce.Więc ustawilam od najmniejszego członka do największego.było mocne rzniecie kolejka była z przerwą dwa razy .Chłopak mie przytulał podczas seksu gdy koledzy mnie rżneli był podniecony mocno dyszał.A gdy wszedł we mnie od razu zalał mnie całą tak szybko trysna i wielką ilością.Był to jednorazowy przypadek ,a myslimy teraz po slubie o wymianie partnerów. I to planujemy zrobić.

Gość gość
GorącaPara dzięki za wypowiedź. Powiedźcie mi jeszcze czy znajomi muszą w recepcji mówić do którego idą pokoju czy po prostu od razu wchodzą na górę do nas ?

Gość GorącaPara
Normalnie szliśmy do góry i już. My nigdy nie wynajmowaliśmy tylko znajomi, którzy nas potem wykorzystywali na tych łóżkach.