Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Grupowy seks w hotelu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Temat g艂贸wnie skierowany do os贸b kt贸re mia艂y takie do艣wiadczenia. Chcemy um贸wi膰 si臋 z park膮 mo偶e dwiema na seks w hotelu tylko b臋dzie to nasz pierwszy raz i nie do ko艅ca wiemy jak to zrobi膰. Tzn. um贸wi膰 si臋 to wiemy jak tylko chodzi nam jak wygl膮da sprawa z hotelem. Co po przekroczeniu progu hotelu. Czy wchodz膮 wszyscy razem i m贸wimy 偶e chcemy jeden pok贸j np. na dob臋. ( bo troch臋 tak g艂upio ) Jak si臋 wtedy p艂aci za taki pok贸j. Bo pokoje s膮 z regu艂y opisane jako 2-3 osobowe a my chcemy tam by膰 w kilka os贸b. To jak to w ko艅cu jest ?? P艂aci si臋 za pok贸j czy za osob臋 ? I czy w hotelach nie robi膮 problem贸w jak si臋 jest wi臋ksz膮 ilo艣ci膮 os贸b w jednym pokoju. Prosz臋 aby wypowiedzia艂y si臋 osoby kt贸re ju偶 mia艂y takie do艣wiadczenia. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ha ha ha ale t臋pa jeste艣:D Ku藕wa a偶 trudno uwierzy膰 偶e potrafisz si臋 bzyka膰 porz膮dnie! :D Jak bierzesz du偶y pok贸j na kilka os贸b czy prezydencki apartament to nie po to 偶eby艣 tam sama spa艂a. Zreszt膮 kto cie tam wie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gor膮caPara
Zamawiasz pok贸j na siebiealbo lepiej apartament i poprostu przychodz膮 do ciebie znajomi. Sk艂adacie si臋 razem i jest OK. Tylko 偶eby odg艂osy glosnej kopulacji nie przeszkadza艂y s膮siadom. Lepiej 偶eby by艂o par臋 艂贸偶ek bo na jednym normalnym podw贸jnym trzy pary to maks i jest ciasno. Mi艂ego bzykania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie w hotelu lecz w domu jednego z kolegow ch艂opaka.M膮偶 przed slubem zezwoli艂 na seks z nim i dwoma jego kolegami.By艂o to przed egzaminami kole偶anki si臋 uczyly i by nie przeszkadzc spotkali艣my sie z nimi u jednego z koleg贸w.W pewnej chwili za偶artowa jeden z koleg贸w m贸wi膮c o seksie moze bysmy si臋 zabawili by艂am ja m贸j ch艂opak i dwoje koleg贸w.Ch艂opak powiedzia艂 jak chcesz nie ma sprawy a mie to podnieca艂 by taki widok obcego w twojej cipce.Wi臋c ustawilam od najmniejszego cz艂onka do najwi臋kszego.by艂o mocne rzniecie kolejka by艂a z przerw膮 dwa razy .Ch艂opak mie przytula艂 podczas seksu gdy koledzy mnie r偶neli by艂 podniecony mocno dysza艂.A gdy wszed艂 we mnie od razu zala艂 mnie ca艂膮 tak szybko trysna i wielk膮 ilo艣ci膮.By艂 to jednorazowy przypadek ,a myslimy teraz po slubie o wymianie partner贸w. I to planujemy zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gor膮caPara dzi臋ki za wypowied藕. Powied藕cie mi jeszcze czy znajomi musz膮 w recepcji m贸wi膰 do kt贸rego id膮 pokoju czy po prostu od razu wchodz膮 na g贸r臋 do nas ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gor膮caPara
Normalnie szli艣my do g贸ry i ju偶. My nigdy nie wynajmowali艣my tylko znajomi, kt贸rzy nas potem wykorzystywali na tych 艂贸偶kach.

Udost臋pnij ten post