Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBIELANIE ZĘBÓW W DOMU

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakies bezpieczne i skuteczne metody wybielania zębów w domu? jakies sprawdzone i nie za drogie preparaty po ktorych bylo widac efekt?

Gość gość
nie ma takich! wybielanie kosztuje i to drogo - sama tego nie zrobisz

Gość gość
opalescence. mozna kupic na allegro, są rózne stężenia. Ja chciałam wybielać u dentysty, ale sama dentystka mi odradziła i powiedziała, że lepiej najpierw spróbować z nakładkami w domu

Gość gość
ja używam szczotki wybielającej i pasty też wybielającej i daje takie same efekty co te nakładki a aż tak mocno zębów nie niszczą

Gość gość
Nie ma takich. Jak mnie wkyrza takie podejscie. Wszystko by chcieli za darmo, domowym sposovem a efekt ma oczywiscie byc profesjonalny, olsniewajacy i bezpieczny dla zdrowia. Jak chcesz hollywidzki usmiech to jazda do renomowanego gabinetu. U mohego dentysty to wydatek £200. Z tego co wuem w PL podobnie jesli ma byc bez szkody dla zdrowia, trwale i pieknie.

Gość gość
zęby to dość delikatny temat. W szczególności kiedy do doskonałości im daleko. Teoretycznie najlepiej jest wybielić zęby u stomatologa, choć nie jest to tani zabieg i nie zwsze daje efekty. Ja ostatnio niestety nie mam za duzych finansów więc musiałam postawić, na powiedzmy, domowe sposoby. I tak w ręce wpadł mi zestaw eWhitening. Opakowanie zawiera: strzykawkę z żelem 20 ml (1 aplikacja 1-1,5 ml na obie nakładki, 6-8 zabiegów); nakładki/szyny termiczne 1 komplet; skala kolorów zębów na kartonie. Działa naprawdę dobrze. Jestem zadowolona. Kosztuje niecałe 30 zł ale warto zainwestować jeśli chce się mieć fajnie białe zęby.Znajomi pytają się co zrobiłem z zębami że są takie bielutkie takie jakie mają aktorzy z Hollywood

Gość gość
jak dla mnie bezpiecznym i sprawdzonym sposobem na wybielanie zębów jest wybielanie w gabinecie stomatologicznym pod okiem fachowców. Przede wszystkim lekarz wykona odpowiednie badania, sprawdzi stan uzębienia i stwierdzi jaka metoda wybielania będzie odpowiednia dla konkretnej osoby. Takie wybielanie wykonałam sama w gabinecie stomatologicznym http://www.viscardi.com.pl W końcu mam piękne zęby i nie wstydzę się ich.

Gość gość
wystarczy zwykła soda oczyszczona przez parę dni i efekt zdumiewający...

Gość gość
wydaje mi się,że lepiej u stomatologa robić wybielanie zębów, zawsze to bezpieczniej, przeciez nie każdy ma takie same szkliwo itp. Ja miałam wybielane tutaj http://popkoadam.pl i jestem zadowolona, już sporo czasu minęło a kolor dalej ładny.

Gość gość
wybielać zęby w domu to nakładkami najlepiej - www.bezbolesnie.pl/specjalizacje-2/stomatologia-estetyczna - tu sporo informacji o tym. Ja jestem własnie w trakcie takiej kuracji i trzeba przyznać ze są już pierwsze efekty, a nie trzeba biegać do dentysty (tylko raz, przygotowuje nakładki) super opcja jak dla mnie.

Gość gość
chyba najbezpieczniejszym z domowych sposobów jest ssanie oleju kokosowego, dla zainteresowanych jest o tym dużo filmików na yt, polecam poczytać - na efekty jednak trzeba długo czekać, ja jak narazie wspomagam się kupnymi preparatami, biała perła 5dniowa daje radę

Gość rzerzucha
Jak chcesz tanio i bezpiecznie to polecam białą perłę :) Formujesz aplikatory i nakładasz codziennie z żelem na zęby, do tego masz pastę wybielającą do zębów i płyn do ust. Zestaw nazywa się plus system 5 dni, ale stosować można wedle uznania, ja używałam przez 10 dni dwa razy dziennie i od roku mam bielutkie ząbki :D , a miałam spore przebarwienia bo jaram szlugi jak smok.

Gość gość
Polecam sprawdzony produkt iWhite. Efekty są naprawdę super, a do tego utrzymują się nawet do 3 miesięcy.

Gość gość
Nie liczyła bym na spektakularne efekty domowego wybielania. Pasty, szyny i inne plasterki dają efekt na chwilę albo efekt jest minimalny. Ja zdecydowałam się wybielić zęby profesjonalnie w gabinecie stomatologicznym we Wrocławiu www.apexcentrum.pl. Efekt był rewelacyjny już po pierwszym zabiegu.