Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROZJASNIONE WLOSY

Polecane posty

Gość gość

Czesc, najlepiej czuje sie w blondzie a moje naturalne wlosy to jasny braz. Wlosy juz nie raz byly rozjasniane jednak wiadomo jak to na wlosy dziala... Czy znacie jakies sprawdzone preparaty albo metody jak pielegnowac wlosy rozjasniane tak zeby nie wygladaly na przesuszone(pomijajac jedwab czy olejek arganowy)?

Gość gość
Tak znam. Formalina!

Gość gość
A jak to formalina? Co z nią?

Gość gość
Kupujesz formalinę 1l 37%stężenia Rozcięczasz do 0,2% umieszczając w dobrym kremie do prostowania włosów następnie suszysz prostujesz i gotowe! he he he ale patent co? Możesz tym dziecku zniszczone włosy lalek reanimować tyle że żelazko ustawiasz wówczas na temperaturę o połowę niższą. Wiem że jestem genialna nie musicie mi dziękować! Pamiętajcie o maskach rękawicach bo to toksyczna chemia

Gość gość
to chyba jakies jaja czy Ty tak serio?

Gość gość
Apropo w zakładach ten zabieg nazywa się keratynowym prostowaniem włosów i kosztuje tak jak kosmetyki do niego służące bardzo drogo. No ale wnioskuję że jak ktoś tutaj pyta to groszem nie śmierdzi i chciałby coś z niczego zrobić.

Gość gość
Nie ja nie żartuję poza tym ja jestem taką żeńską odmiana Mac Gyvera :D Też mam rozjaśnione włosy wielkrotnie przetwarzane Moja córka ma 50 laek barbie i 40 koników pony więc wiem co mówię!

Gość gość
a ty nie smierdzisz inteligencja

Gość gość
Apropo widziałaś kiedyś lalkę stefifi ze sfilcowanymi włosami? To ja ci z takich włosów zrobię w 30min tak że będą jak ze sklepu a nawet ładniejsze bo steffi mają niskej jakości impregnat na kłakach!:D

Gość gość
O zapewniam cie że ty nie śmierdzisz nią jeszcze bardziej:D

Gość gość
Spoko luz włosy to nie jest jedyna dziedzina na której znam się lepiej niż inni. Dlatego narka idę się zająć ciekawszymi rzeczami!

Gość gość
,,No ale wnioskuję że jak ktoś tutaj pyta to groszem nie śmierdzi "- Ona ma rację! Porada w renomowanym salonie kosztuje coś około 50zł!

Gość gość
Tak. Radzę pani wykonać zabieg Lisse Designe to będzie koszt jedyne 500zł. Ty zapytasz co to jest a ona będzie cedziła hasła marketingowe przez 30min po czym zdecydujesz się skorzystać i kto na tym zarobi? Producent Lisse Designe .