Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że osoby spod znaku Skorpiona

Polecane posty

Gość gość

są głupi, bezmyślni, biedni, robią pod siebie i lubują się we wkładaniu pisanek do o***tu?

Gość gość
nie ale sa p******i, msciwi, pamietliwi, malostkowi, zawistni, prowadza ciche wojny, nadmiernie wszystko analizuja, przewrazliwieni na swoim punkcie. Gorsze sa tylko ryby

Gość gość
to wszystko nie prawda ja i horoskopy

Gość gość
najlepsze są lwy, strzelce i wodniki chociaż skorpiony nie są wcale takie złe

Gość gość
nie znam sie na znakach zodiaku ale z pewnoscia poczatek przewodu pokarmowego i koniec maja na tym samym miejscu co reszta populacji

Gość gość
Słyszałam że na Barany też trzeba uważać, bo są fałszywi, obłudni, egoistyczni i zrzędliwi. Do tego straszni malkontenci.

Gość gość
Strzelce, Bliźnięta - z daleka od nich

Gość gość
Odje/bcie się od Skorpionów ped/ały :O

Gość gość
" są głupi, bezmyślni, biedni, robią pod siebie i lubują się we wkładaniu pisanek do o***tu? " Prawda. Opis ten idealnie pasuje do mojej osoby. ;)

Gość gość
Jak widać wyżej, te złe opinie o Skorpionach są prawdziwe. Zero kultury, zero szacunku do innych, tylko wulgaryzmy, prymitywizm, agresja :o

Gość ANAdarlasiaNIA
Są strasznie natrętne, nachalne, nie doceniają pomocy, dasz palec - chcą całą rękę, a potem zdziwieni, że ludzie się od nich odwracają i zostają sami.

Gość gość
Prymitywna nie jestem, ale jeżeli ktoś robi krzywdę moim bliskim to potrafię być wredna, mściwa, podstępna i co tam jeszcze wymyślicie. Potrafię jednocześnie dla bliskich wiele poświęcić, nawet swoim kosztem i jestem bardzo lojalna. Skorpionica.

Gość gość
Średnia wieku skorpionów to 51 lat... to głównie alkoholicy, ćpuny, prostytutki i doktorzy filozofii.

Gość gość
Głupi? Bezmyślni? Chyba do większości społeczeństwa na świecie ten opis pasuje. Najłatwiej jest wytykać wady innym. Spójrzcie sami na siebie czy jesteście tacy nieskazitelni.

Gość ANAdarlasiaNIA
19.51 - ale jesteś banalna. KAżdy człowiek byłby wredny i mściwy dla osoby która skrzywdziła jego rodzinę i każda np. matka, no dobra prawie każda poświęca wiele dla dziecka.

Gość gość
I mówiąc bliskich mówię również o swoim kocie, psie i chomiku. Zrób im krzywdę, to cię ukatrupię. Skorpionica.

Gość gość
Średnia wieku skorpionów to 51 lat... to głównie alkoholicy, ćpuny, prostytutki i doktorzy filozofii. x tu się zgodze, znam alkoholika spod tego znaku zodiaku, przyćpać też lubi

Gość gość
Skorpiony- wredni, pamiętliwi, złośliwi i zawsze chcą się zemścić. Znak omijać z daleka!!!

Gość gość
Sory ale ja znałam kilkudziesięciu skorpionów i każdy z nich był s********m. Potwierdzam - trzymać sie z daleka.

Gość ANAdarlasiaNIA
BANALNA :O 😴 A kto by patrzył z założonymi rękami jak się krzywdzi jego zwierzę? Naprawdę, oryginalna nie jesteś. Wysil się bardziej, niż z bronieniem i poświęcaniem dla bliskich Skorpionico bez nicku

Gość gość
Zgoda. Może i jesteśmy mściwi, wredni, zlośliwi, ale na pewno nie głupi. Głupi to jest autor tematu wrzucając wszystkich do jednego worka i generalizując. Skorpion to bardzo inteligentna jednostka, nie dająca sobą pomiatać i kochająca nad życie ;) W każdym ze znaków można by się do czegoś przyczepić, a Wy robicie jakiś zbiorowy atak na Skorpiony, chorzy jesteście :P

Gość ANAdarlasiaNIA
20.06 - jak Ci 5 osób mówi, że jesteś pijana, to nie pij więcej także może warto się zastanowić, czemu Skorpiony są tak nielubiane

Gość gość
Nikt sobie daty urodzenia nie wybierał. A ludzie to zwierzęta stadne. Jeden coś powie i reszta zanim podąża jak stado bydła bez własnego zdania, więc argument o większości to argument z doopy.

Gość gość
a co myślciie o znaku zodiaku lew? jeśli można prosić tu o opinię

Gość gość
Skorpion - ćpun, alkoholik, psychol, zawistnik, mściwy i wredny.

Gość gość
Jestem Skorpionem i ani nie palę, ani nie pije, ani nie ćpam. Weź się rozbiegnij i o ścianę je'bnij. Lwów trochę znam i oni są mega fałszywi, manipulują ludźmi, bo gadane mają. W większości lenie i oszuści.

Gość gość
gość dziś Jestem Skorpionem i ani nie palę, ani nie pije, ani nie ćpam. Weź się rozbiegnij i o ścianę je'bnij. wredny - pasuje do gościa wyżej

Gość gość
Jestem Skorpionem i ani nie palę, ani nie pije, ani nie ćpam. Weź się rozbiegnij i o ścianę je'bnij. Lwów trochę znam i oni są mega fałszywi, manipulują ludźmi, bo gadane mają. W większości lenie i oszuści. x masz racje wredna osobo spod znaku skorpiona jebnij sie głową o sciane, bo ja nikogo nie oszukałam jakoś poważnie, w ogóle to staram się zawsze mówić prawde i zle na tym wychodze, za lenia też sie nie uważam, zdarza mi się leniuchować ale to tak jak każdej osobie

Gość gość
A co jak ktoś mnie obraża i pluje mi w ryj to mam udawać że deszcz pada. Właśnie obrona to bardzo mocny punkt Skorpionów :D. Z reguły nie rozpoczynam konfliktów ale jak ktoś zadrze ze mną to bym zaje'bał delikwenta..