Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny! Czy lubicie sex trójkąty 2k i 1m???

Polecane posty

Gość gość

Hej! Mój chłopak ma ochotę na moją koleżankę i wpadł na pomysł, żeby utworzyć sex trójkąt ze mną i z nią. Mówił, że marzy o tym od dłuższego czasu. Chciałby żebyśmy mu obciągały we dwie jedna jajeczka a druga k****a. Chce też żebyśmy nawzajem z koleżanką lizały sobie cipki, ja trochę dygam bo nigdy tego nie robiłam. Dodam, że moja koleżanka też ma ochotę na mojego chłopaka. Kiedyś zobaczyła przypadkiem w moim kompie nagie zdj mojego chłopaka ze sterczącym k*****m. Przyłapałam ją jak się mastrubowała patrząc na jego zdj, potem do końca dnia nie mówiła o niczym innym tylko o wielkim fiucie mojego chłopaka. Mówiła że jest jak marzenie...i że chciałaby mu obciągnąć. Co mam zrobić zgodzić się? Co byście zrobiły na moim miejscu??

Gość gość
jak już to tylko 2 facetów i jedna kobieta, chyba zależy ci na tym żeby tobie było dobrze, a nie żeby facet się grzał na widok obcej cizi. Po drugie to nie jest sport dla każdego- jeśli nie kręci cie macanie się z inną kobietą , albo patrzenie jak inną obraca a ty czekasz na swoja kolej to ok, ale inaczej to nie radzę. A swoją droga to wyjątkowo denna prowokacja:)

Gość pedau rowna sie milosc
wole odwrotnie przy czym k w roli obserwatora 🖐️

Gość ANAdarlasiaNIA
To pisał znany koniobijca z kafe i sobie pewnie wali pod Wasze odpowiedzi

Gość gość
a niech ma, to musi być naprawdę beznadziejne życie jeśli tylko to mu zostało

Gość gość
Gośka z Łodzi. Jeśli to czytasz, to pozdrowienia od Arka i Sylwka. Pamiętasz?

Gość gość
Żadna prowo, pomózcie, ma któraś z was podobne doświadczenia???

Gość gość
Hej! Zdecydowałam się na ten układ 2k i 1m i powiem wam że było bosko. Nie sadziłam że może być tak pięknie. ;) Moja kumpela najpierw robiła loda mojemu chłopakowi a ja się przygladałam i powiem wam że może to i głupie ale mnie to strasznie podnieciło. Robiła to zachłannie a mój był w niebo wzięty i strasznie jęczał... potem dołaczyłam do nich i było mega z***biście! Goraco polecam takie trójkaciki! :P