Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Milenamilena

rozdarcie

Polecane posty

Gość Milenamilena

Przez rok spotykałam się z facetem. To nie był najszczęśliwszy okres. Raz byliśmy razem, zaraz cos się działo, ale pomimo tego zawsze byliśmy obok. Dobrze się dogadujemy, mamy podobne poglądy, ale wiele się wydarzyło miedzy nami. Nie byłam pewna na 100% tego. Niedawno jednak po kilku zdarzeniach dotarło do mnie, ze tak naprawdę to tylko On się dla mnie liczy, niestety głupie zarządzenie losu sprawiło, ze praktycznie w tym samym czasie On uznał, ze to juz nie ma sensu i kategorycznie chce zerwać wszelkie kontakty. Ja przyjaźnie się z jego siostrą, wiec średnio raz w tygodniu jestem u nich w domu (wynajmują razem mieszkanie). Nie pasowało mi to, ze tak szybko zmienił zdanie i to o 180°. Przyznał, ze odnowił kontakty ze swoją byłą... Wiem, ze teraz często się widzą, ale nie wiedzialam czy na 100% są razem. Nasz wspólny przyjaciel powiedział mi, ze tak i ze to cos poważnego. Piszę ponieważ kilka dni temu spotkalismy się i wyladowalismy w łóżku. Obiecalam mu, ze zostanie to miedzy nami. Teraz juz wiem dlaczego. To zniszczyłoby jego związek... Zależy mi na nim i zrobię wiele, żeby go odzyskać, tym bardziej, ze wiem, ze nie jestem mu obojętna. Moglabym powiedzieć o wszystkim jego 'dziewczynie', ale nie wiem czy to coś zmieni... On juz nie chce próbować na nowo. Wiem, ze chce zapomnieć. Nie chce żeby wrócił do mnie tylko dlatego, ze z tamtą mu nie wyszło, ale chce go odzyskać. Nie wiem co mam robić. Pomocy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować