Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

znowu dać szansę..??

Polecane posty

Gość gość

Witam,pewnie były już takie tematy,ale chiałabym znać poglądy innych ludzi na moją sytuację,więc do rzeczy.Mam męża,z którym mam dziecko 5 letnie,na początku wszystko było ok,póki Igorek się nie urodził i z buciorami weszła teściowa,czyli chciała wychowywać dziecko po swojemu,ja buntowałam się,a mąż wtórował swojej mamusi,że ona zawsze ma rację,doszło nawet do tego,że dzwonił rano do niej z pytaniem jak ja(niby matka)mam ubrać synka.Wwyniku tego wyprowadziłam się od niego na pół roku,po tym czasie dałam się przekonać,że dziecko ma mieć pełną rodzinę i znowu zamieszkaliśmy razem,na początku wszystko było ok,ale po 3 miesiącach znowu pojawiała się teściowa i jej cudowne rady,było coraz gorzej,były codzienne kłótnie,pretensje i tak po 9 miesiącach życia razem,mąż wyprowadził się do...swojej mamusi,a ja zostałam z kredytem hipotecznym(mieszkanie jest na mnie),synkiem i problemami sama,to już trwa 7 miesięcy,mąż po usłyszeniu ode mnie,że chcę rozwodu,znowu chce wrócić,chociaż z jednej strony chce wrócić,a z drugiej strony mówi mi,że ja go nie kocham,że nigdy nie kochałam,że go tylko wykorzystałam,a za chwilę mówi,że on chce z nami być,że chce tworzyć rodzinę,nie kumam go.Jestem rozchwiana emocjonalnie,z jednej strony nie chcę ,żeby Igorek wychowywał się w rozbitej rodzinie,ale z drugiej strony nie wiem,czy mam być z mężem,który wszystko konsultuje z mamusią

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować