Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam do sprzedania duzy kojec dla dziecka i slonia na biegunach. Kojec jest w dobrym stanie tylko ma zepsuty zamek, natomiast slon nie ma sladow uzytkowania. Za kojec dalam 300 zl a chce go wystawic za 150, a slon kosztowal 150 i chce 80. Jak myslicie czy duzo chce czy w sam raz? Bo to bedzie moja pierwsza sprzedaz internetowa i nie jestem zbyt obeznana.

Gość gość
Pomoze ktos?

Gość gość
Wydaje mi sie ze cena ok. Zazwyczaj za używane rzeczy w dobrym stanie bierze sie pół ceny. Nie wiem tylko jak z tym zepsutym zamkiem , nie da sie tego naprawić?

Gość gość
Nie wiem wlasnie czy da sie naprawic bo zamek w sumie jest dobry tylko suwak sie zepsul i ze tak powiem wyszedl z zamka.

Gość gość
Myślę że ceny w porządku. Jakbym miała małe dziecko to może bym u ciebie te rzeczy kupiła. Swojej córce jak była malutka kupowałam nowe sporo też dostała po kuzynce. Teraz ma dwa i pół roku i zaczynam kupować używane i żałuję że dopiero teraz. Jakość prawie ta sama a dwa razy taniej. Jeszcze później nieraz uda się za tyle samo sprzedać za ile się kupiło. Powodzenia życzę.

Gość gość
Z rzeczami dla dzieci jest tak samo jak z samochodem. Fajnie niby mieć nowe ale za sam wyjazd z salonu płaci się tyle że masakra.

Gość gość
Dzieki wielkie. W takim razie puszcze je za taka cene. Jak ktoras bedzie chetna to wystawiam na olx;)