Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Ludzie proszę, co powinnam wybrać, pomóżcie

Polecane posty

Pedagogika Opiekuńczo - Społeczna Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna Reżyseria Wiedza o teatrze Kulturoznawstwo A może Administracja, Praca Socjalna, Resocjalizacja, Pedagogika Specjalna czy Psychologie.

Gość gość
Wszystko co wymieniłaś to jedno wielkie G....! Bez perspektywy na dobrą pracę

Gość gość
Jezusie juz zakładasz 100 temat o tym. Żaden z tych kierunków. Wszystkie są do d**y!!!

Gość gość
Na większość z tych kierunków idą tylko lesery żeby przebimbać 5 lat i mieć licencjat z niczego.

Gość gość
Przepraszam magisterkę, licencjat po 3 latach.

Gość gość
Przeczytaj dokładnie moja poprzednią wypowiedź, było napisane "większość z tych kierunków". Proszę Cię kulturoznawstwo, praca socjalna, psychologia? Nie marnuj sobie życia na takie g****a. Małe prawdopodobieństwo że znajdziesz po tym pracę.

Ale ja chcę studiować dla samego studiowania, zastanawia mnie np. czy reżyser może zostać reżyserem bez studiów w tym kierunku???? jeśli ma jakiekolwiek znajomości a może jestem w błędzie, tak samo zastanawiam się nad dziennikarstwem.

Gość gość
za robote sie lepiej weź. Bo idą potem takie przygłupy, 5 lat siedzą damrmozjady i od rodziców kasę ciągną, bo samemu do roboty się nie chce iść. :D

Gość gość
I to jest potem przyszłosc narodu, na studia techniczne idź, moze chociaz jakis pozytek z Ciebie będzie.

Gość gość
I tak nie zostaniesz reżyserem. :D

A czemu miałabym nie zostać? jak marzenia trzeba realizować, kto powiedział, że człowiek studiuje dla pracy. Studia nie zapewnią ci pracy, chodzi o tytuł magistra.

Albo oto by robić co się lubi i trzepać na tym kasę. Administracja to trudny i ścisły kierunek z tego co wiem.

Gość gość
Jak możesz pytać obcych ludzi, co masz wybrać? Z resztą widzisz jakie są odpowiedzi. Twierdzenie, że wszyscy powinni wybierać kierunki techniczne jest niedorzeczne, przecież humaniści też są potrzebni społeczeństwu (tylko tacy z powołanie, a nie bo przyjemnie się studiowało). Za moich czasów, jak ktoś szedł na dziennikarstwo, to musiał wcześniej skończyć inne studia, bo dziennikarz powinien się orientować o czym pisze.

A za moich czasów zeby iść na studia trzeba było mieć maturę, jak widać czasy sie zmieniają i to bardzo!

gość 23:15 Wiem o tym, ale to samo słyszałam o reżyserii, że zanim studiujesz te kierunki to powinnaś studiować coś innego wcześniej.

Gość gość
Wybierz łopatologię stosowaną. Tam mówią dokładnie, co masz robić.