Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosssssss

myszka w pokoju co z nia poczynic

Polecane posty

Gość sosssssss

klapka, trutka? wygonic sie nie da bo ja : ) co proponujecie?

Gość gość
seks z myszką

Gość gość
nakarm ja i utul ...przytul po prostu i czekaj aż nawiaże się nić przyjaźni

Gość gość
nie zabijaj jej :( może złap ją i wywieź gdzieś na jakieś pole zboża i wypuść (tak, wiem, łatwo powiedzieć:P)

Gość gość
nie dość,że jesteś niski i brzydki to jeszcze beznadziejny i bez serca :( jak możesz zabijać takie urocze zwierzątko? to nie komar czy mucha :O weź ją dobrze potraktuj, złap do klatki i hoduj, a obiecuję Ci, że do kwietnia 2015 poznasz cudną cycatą brunetkę, która Cię pokocha i będzie wierna, a jeśli skrzywdzisz mysz, to do 2016 nie poroochasz a po 2018 skurczy Ci się wacek i stracisz pracę w kopalni a komornik zajmie Twoje uno :classic_cool:

Gość gość
przypomniala mi sie ta mysz z "Zielonej mili" :)

Gość gość
O matko jakie ciężko złapać. Postaw wiaderko koło tej szafy gdzie się chowa, oprzyj jakiś patyk, gałązkę o wiaderko. Do środka wrzuć serka, wędliny, chlebka, ziarenek, czy czego tam masz. Zapach ją przyciągnie, wlezie po gałęzi, wleci do wiaderka za żarciem ale już nie wylezie. idź spać. Pamiętaj, że myszy skaczą więc nie może to być niski pojemnik. Rano ją znajdziesz w środku i wyniesiesz. Nawet jej nie dotkniesz.

na stole zawsze mam pelno slodyczy wiec przez to musiala wyjsc na 1 pietro po murze i przejsc prze balkon... hmmm