Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzwooneczek

POMOCY ! Biust do kasacji !

Polecane posty

Gość Dzwooneczek

Karmilam synka 1.5roku. Mam 23lata. A biust w rozstepach i obwisly. Nie kochamy sie z mezem przy swietle, a jak juz to jestem w staniku bo sie ich brzydze :-( mimo ze maz pokazuje ze podobaja mu sie i ze mnie kocha cala to sie ich brzydze i krepuje sie przed nim pomoze ktos?

Gość gość
Ja tez mam niestety taki biust...ale bardziej wstydzę się rozstępów na brzuchu

Gość gość
a co tu można pomóc, jesli rzeczywiście biust jest dla ciebie taki traumatyczny, to pozostaje ci tylko operacja, sam sie nie podciągnie i nie zrobi z powrotem jędrny jestem po zabiegu zmniejszenia piersi, teraz mam sterczące jak 15-latka :)

Gość Dzwooneczek
Na brzuchu akurat nie mam bo mialam przed ciaza dosc tlusciutki brzuszek. Wiec jak sie rozciagnela skora to nic sie nie zmienilo. A w zasadzie to nie wiem dlaczego na brzuchu nie mam. Ale biust wyglada okropnie :-(

Gość gość
spróbuj zadbać o ten biust masaże, wcieraj oliwkę, codziennie dbaj, szkoda, że wcześniej nie dbałaś jak karmiłaś bo są kremy apteczne na rozstępy jakbyś smarowała to by ci sie nie porobiły, a jak już sa białe to koniec chyba, że jeszcze sa czerwone to działaj! Maseczki algowe, smaruj i masuj i nie poddawaj się, nie mysl o nich tak i nie miej obsesji!!! ja mam małe i nieobwisłe, jestem młoda, a co? mam guzki muszę iść na operację! ciesz się, że nie masz groźnych dla życia zmian, że jestes zdrowa!!! Kremy, balsamy, oliwki, maski - po 2óch miesiącach regularnych masaży sie zdecyduj jak wyglądają, tylko się przyłóż!!!