Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie, że NAPRAWDĘ przystojny i NAPRAWDĘ zadbany chłopak może być...

Polecane posty

Gość gość

zdesperowany i zakompleksiony? Powiedzmy, że znam takiego i siostry i koleżanki się nim zachwycają, a koleś szuka miłości na portalach internetowych i nie jest z nikim w związku ; / A taaaakie ciacho.

Gość gość
a czemu nie? Wbrew pozorom ludzie odbierani przez innych za atrakcyjnych, bardzo czesto maja problem z samoakceptacja.

Gość gość
Jasne jasne... Ale powiedzmy sobie szczerze tacy faceci(przystojni, z pasją, umięśnieni, zadbani) bardzo rzadko się zdarzają i są zajęci... Możliwe, że ma skłonności homo... Co myślicie?

Gość gość
A co to wygląd świadczy o facecie? Co po ładnej buźce jak np. nie ma swojego zdania, jest zahukany. Albo odwrotnie jest narcyzem Przede wszystkim tzreba mieć W GŁOWIE,

Gość gość
To fakt. Nie znam do tak dokładnie, więc może być tak jak mówisz... Ale chyba każda z nas zna jakiegoś kolesia, który nawet nie zasługuję na najgłupszą czy najbrzydszą dziewczynę, a ma, więc dziwi mnie, że nie ma jakiejkolwiek i do tego szuka na portalach randkowych. Sama do tych portali nic nie mam, ale ja nie wyglądam jak seksbomba, a on tak.

Gość gość
"le chyba każda z nas zna jakiegoś kolesia, który nawet nie zasługuję na najgłupszą czy najbrzydszą dziewczynę," Jakim prawem twierdzisz kto zasługuje na kogo? (chyba, ze mówisz o damskich bokserach) i dlaczego brzydka dziewczyna to ma być jakiś odrzut na równi z głupią? x zastanów się nad swoim podejściem do życia bo widać, że tylko wygląd Ci w glowie.

Gość gość
Nie mówie o damskich bokserach tylko miałam na myśli kolesi, ktorzy są nudni, brzydcy, nie maja nic do powiedzenia, zadnej pasji, sa glupi, zadnej ambicji, zadnej pracy. A jest takich troche.

Gość gość
widać g****o wiesz o miłości.

Gość gość
Jak komuś taki jak wyżej opisałam pasuje to proszę bardzo. Mnie nie. Jednak nie chciałabym, abyśmy stracili temat.

Gość gość
Przystojny facet może być kiepskim partnerem? Tak cięzko to zrozumieć? Albo, druga kwestia, moze szukac kogoś więcej, a nie lasek co się spuszczają nad jego wyglądem? Ze chce poznać kogoś kto pokocha go za wnętrze a nie tak jak Ty będzie wypisywał o nim w necie jakie to ciacho. Jesteś nadeta, oceniasz ludzi na podstawie wyglądu, tudzież bycia "interesującym" co jest bardzo względne. Jak dla mnie gul Ci chodzi, że ten koleś ma Cię gdzieś tylko szuka po portalach

Gość gość
Heh. Mam nadzieję, że są tu jednak też inne użytkowniczki ;)

>>>Czy uważacie, że NAPRAWDĘ przystojny i NAPRAWDĘ zadbany chłopak może być zdesperowany i zakompleksiony?<<< A dlaczego nie? Kompleksy rodzą się w głowie i często maja niewiele wspólnego z obiektywnym odbiorem człowieka przez otoczenie :(. A z kompleksów może narodzić się desperacja. Wszystkie odchudzające się STALE kobiety o tym wiedzą :D :D :D.

Gość Mindymindy
Misio1 a ja schudłam ostatnio,przez stres i mam w gdzies twoje wyzywanie po odchudzajacych sie kobietach pomijajac to że kobieta czasami powinna zrzucic troche dla zdrowia.Jak kobieta chce to niech się odchudza,nic Ci do tego.

A nie pomyslalas ze kobiety odchudzaja sie po to,zeby lepiej sie poczuć we własnym ciele i przez to być pewniejsza siebie? Czemu kobieta ma byc gruba,skoro jest jej z tym zle,bo Ty tak chcesz?Zero empatii.