Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety są da Was interesujące?

Polecane posty

Gość gość
Wymyśl coś swojego zamiast powtarzać po mnie, nawet nie czytam tych twoich wypocin do końca więc się nie produkuj. Swoją drogą musiałam ci zaimponować skoro powtarzasz jak papuga bez własnego zdania. Kompleksy Kompleksy Kompleksy hoć podejrzewam, że to jedna i ta sama, NO DOKŁADNIE TO SAMO NAPISAŁAM O TOBIE miernoto bez własnego mózgu tępa strzało

Gość gość
widzę, że Ty masz spore kompleksy na tle kasy skoro ten bogacz tak ci się wyrył w psychice usmiech.gif W sumie uzasadnione bo żadna konkretna laska nie zwiąże się z gołodupcem usmiech.gif xxxx Wcale mi się nie wrył, tylko ty to ciągle powtarzasz, nie wiem, może liczyć że uderzysz w jakiś czuły punkt czytających to tutaj facetów i poczujesz się lepiej, nie mogąc inaczej, bo wiele wskazuje na to, że jesteś mocno przeciętna i nie specjalnie mądra. I sorry, ale ten tekst o gołodupcu wskazuje na mentalną prostytutkę.

Gość gość
Ty sobie możesz wymagać a my możemy mieć cię w doopie bo jesteś zwykłym przeciętnym bezmózgim zapewne brzydkim z twarzy lamusem

Gość gość
Wymyśl coś swojego zamiast powtarzać po mnie, nawet nie czytam tych twoich wypocin do końca więc się nie produkuj. Swoją drogą musiałam ci zaimponować skoro powtarzasz jak papuga bez własnego zdania. Kompleksy Kompleksy Kompleksy hoć podejrzewam, że to jedna i ta sama, NO DOKŁADNIE TO SAMO NAPISAŁAM O TOBIE miernoto bez własnego mózgu tępa strzało lapka.gif xxxxx Szkoda tego nawet komentować pasztecie bez mózgu.

Gość gość
Ty sobie możesz wymagać a my możemy mieć cię w doopie bo jesteś zwykłym przeciętnym bezmózgim zapewne brzydkim z twarzy lamusem xxx Polecam psychologa dresiaro tapeciaro.

Gość gość
to nie komentuj jak ma cię to przerosnąć i twoją zdolność do samodzielnego myślenia, pasztet to masz w lustrze mogę nasrać na takich przygłupich wykolejonych padalców

Gość gość
Zapewniam cię że w realu nie zamienilibyśmy ani słowa, uciszyłabym cię jednym spojrzeniem pt. "sp/ie/rd/al/aj". Tym samym kończę dyskusję, niżej dna już nie zejdę, czuć szambem od ciebie.

Gość gość
Odrób dziecko lekcje, może ci złość przejdzie.

Gość gość
hohoh jak się zleciały nieudaczniki bez gorsza przy duszy (nie sory, z miernym 1600 na miesiąc) i jak ich boli fakty, że ładne laski mają w dooopie przeciętniaków hahahahahha

Gość gość
Miałaś się już ponoć nie wpisywać mentalny l********gu za kasę.

Gość gość
Uuu, jednak kompleksy odezwały się u naburmuszonych paniuś mocniej niż się spodziewałem. Choć podejrzewam, że to jedna i ta sama, która płacze w poduszkę, że jej nikt nie chce. I te tanie teksty, że ładną może mieć tylko bogacz. Nie wszystkie dziewczyny są takimi pustymi blacharami jak ty, "miła" mentalna dresiaro. xxxxxxxxxxxxx Tylko ciekawe czy Ty masz jakąś dziewczynę :D ? I faktycznie, "kompleks biedaka" rzuca się gołym okiem :D Wyjedź do Anglii na zmywak to może więcej zarobisz i może zaznasz zaszczytu by jakaś ładna szczupła laska z fajnym cyckiem chociaż Cie olała w przejściu :D

Gość gość
lacho-ciągu

Gość gość obserujący
ta kłótnia wygląda jak monolog człowieka z rozdwojeniem jaźni

Gość gość
Mnożenie postów przez ciebie zakompleksiona dziewczynko nie sprawi, że świat się nagle zmieni i przestaniesz mieć te swoje kompleksy. Uwierz.

Gość _Moniaa_
jestem kobieta..ale jak widze zachowanie innych kobiet to rece opadaja.. ;/ wiec interesujace..? malo jest takich..

Gość gość
Kurcze, strach teraz się wpisać jakie kobiety według mnie są interesujące, bo zaraz mnie ochrzani ta jedna tutaj :) Pośmiałem się z tych wymian zdań, ale za ostro się jednak niepotrzebnie dyskusja potoczyła, więcej luzu ludzie :)

Gość _Moniaa_
hehe no wlasnie wiecej troche luzu ^^ wyluzowani badzmy ! ;]

Panowie co by nie powiedzieli, to prawda jest taka, że lubią uległe kobiety, a Ci co twierdzą, że lubią te inteligentne i z własnym zdaniem, to zapominają dodać, że własne zdanie kobiety nie powinno nad zbyt odbiegać od ich zdania ;)

Gość _Moniaa_
hehe chyba pogotowie Magda ;P Dobry Wieczor .;P

Gość gość
Magda mordo ty moja! Gdziezes byla jak cie nie bylo??

Gość _Moniaa_
no tez tak uwazam ale takie juz sa dziewczyny magda ;P

Gość gość
biedota niech wali konia a nie marzy o super laskach.

Z tego co widzę temat odżył, ale na innym poziomie... Ludzie po co sobie lżyć tutaj?! Pieniądze są potrzebne do życia, ale uczuć się za nie nie kupi. Pracujcie, bądźcie spełnieni mając pomysł na życie niekoniecznie zarabiając krocie. Qrwa, łapać się za łby na forum, zapraszam na trening na kravkę, lub do znajomych na inne zajęcia (sztuki walki). Wyżyjcie się, nabieżecie może pokory. Pójdźcie jako wolontariusze do hospicjum, lub nawet do schroniska dla zwierząt, może coś zrozumiecie co jest najważniejsze... P****ało Was, aby się rwać o pierdoły. Więcej dystansu i kultury!!!

Gość gość
Autorka się pytała jakie kobiety są interesujące dla mężczyzn, MĘŻCZYZN, nie nieudaczników bez kasy. Gó*wno nas obchodzi, że jakiś frajer, który pewnie nie ma nawet auta gustuje w modelkach VS.

;) Biegam sporadycznie - dłuższe jest nużące. Raczej krótkie odcinki z przerwami na rozciąganie i przyśpieszenia. Nie mierzę odległości, czasu itd. Dla odreagowania 1-2 w tygodniu. Nie mam wyrzeźbionego ciała :P

Gość gość
Bez sensu temat. Od początku było wiadomo, że jak faceci zaczną wpisywać określone cechy, to znajdzie się zaraz jakaś obrażona, która zacznie reagować agresywnie, bo nie ma tych cech, o których marzą faceci.

Gość MaryJo
"mezczyznakobiety Z tego co widzę temat odżył, ale na innym poziomie... Ludzie po co sobie lżyć tutaj?! Pieniądze są potrzebne do życia, ale uczuć się za nie nie kupi. Pracujcie, bądźcie spełnieni mając pomysł na życie niekoniecznie zarabiając krocie. Qrwa, łapać się za łby na forum, zapraszam na trening na kravkę, lub do znajomych na inne zajęcia.