Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój brat nie pilnuje swoich dzieci z nauką

Polecane posty

Gość gość

Brat i bratowa nie pilnują swoich dzieci z nauką. Jedna córka np. lubi gotować a druga lubi czesać włosy, kolejny syn interesuje się samochodami. Dzieci chodzą do gimnazjum i już mają wybrane szkoły. Jeden chce iść do zawodówki mechanicznej a tamte dziewczynki też do zawodówek, jedna kucharskiej a druga fryzjerskiej. Tak rozmawiałam z bratem i bratową, to powiedzieli mi, że dla nich ważne jest to by ich dzieci wykonując swój zawód były szczęśliwe twierdząc. Ja jestem oburzona, sama wychowuje syna (chodzi do pierwszej gimnazjum) i wie, że jak przyniesie ocenę niedostateczną to np. niedostanie kolacji czy tam obiadu. Tak samo jak mój ojciec robił ze mną i braćmi.

Gość gość
marne prowo idź juz spać!

Gość gość
Nie dajesz jesc za zla ocene? To nienormalne! Poswiec czas na tlumaczenie materialu z ktorego dziecko dostalo gorsza ocene a nie kazesz je odebraniem posilku. Wybacz ale albo glupia jestes albo tylko tak piszesz bo nie wierze

Gość gość
Mój ojciec ze mną i braćmi tak samo postępował. Wyszliśmy na ludzi a rodzice nie świeci za nas oczami na wywiadówkach. W ten sposób uczę go odpowiedzialności, jeśli nie pracujesz to nie jesz. D Dziwi mnie zachowanie mojego brata, że pozwala swoim dzieciom iść w nieodpowiednim kierunku.

Gość gość
spieeeerdalaj tr-00lu