Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie marzenie

Polecane posty

Gość gość

Mam pare imion na ktore fuka moj maz.np anastazja antonina konstancja.szkoda.imie kompromisowe mi nie pasuje

Gość Rus
A jakie jest kompromisowe?

Gość gość
Nie da sie.juz probowalam

Gość gość
co to za glupie gadanie"ty rodzisz albo on?" logiczne ze imiona wybiera sie razem oczywiscie jak sie jest w normalnym zwiazku. mnie osobiscie nie podobaja sie tego typu imiona ale to musi byc wspolna decyzja , usiadzcie na spokojnie i przemyslcie ;) pewnie bedzie cos co spodoba wam sie obojgu !

Gość gość
Kompromisowe jest klara.

Gość gość
My imię wybieraliśmy razem gdy miała urodzić się pierwsza córka i teraz gdy jestem znów w ciąży imiona znów wybraliśmy razem. W wypadku starszej córki większych problemów nie było, ja zaproponowałam imię, mężowi się spodobało i ta decyzja została podjęta szybko. W wypadku obecnej ciąży przeprawa była trudniejsza. Jeśli chodzi o imię dla dziewczynki nie było źle. Ale najwięcej zachodu kosztowało nas imię dla chłopca bo nie mogliśmy się w tej kwestii dogadać. W zasadzie mało jest imion męskich, które podobają się w 100%, a te które mi się podobały, nie podobały się mężowi, ale koniec końców doszliśmy do porozumienia. W czwartek zaczynam 20 tc, imiona wybrane, dalej już nie szukamy :D

Gość gość
jakie masz imię? imie kompromisowe to klara, owszem obiecalam podczas pierwszej ciazy mezowi te klare, bo zgodzil sie na moje imie dla chlopca. wiec nic innego jak sie zgodzic. jak zmienic jego decyzje:( mamy juz chlopca-kostka.

Gość gość
klara też jest ładna

Gość gość
Klara jest pieknym imieniem.