Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez_raczka

Problem z zaskórnikami

Polecane posty

Mam pytanie do osób które mają ( lub miały:D ) problemy z zaskórnikami i podskórnymi grudkami. Jaki żel lub delikatny peeling sprawdza się? Dodam, że mam bardzo wrażliwą skórę, a wizyta w tym miesiącu u dermatologa nie wchodzi w grę.

Gość gość
Ja polecam wizytę u kosmetyczki. Dobre oczyszczanie, kilka zabiegów eksfoliacji i problem z głowy, przynajmniej na jakis czas.. Tylko trzeba uważać na cenę... Niektore kosmetyczki totalnie przeginają!!!

Gość gość
ja sama oczyszczam, mam nawet takie lezki itd chodziłam też do róznych kosmetyczek, ale nieraz ja lepiej to zrobię niż one. a na to by nie powstawaly nie znalazłam póki co środka

Gość gość
Ja chodze na oczyszczanie do mojej trwa to 3 godziny :) cena przystepna bo 90 zł oczywiscie to kwestia indywidualna ja mam cere typowo tradzikowa. oczyszczanie robimy raz do roku a pozniej kwasowka zeby efekt byl lepszy podzialal na pory i je domknal zeby skora sie regenerowala przede wszystkim żeby PH wrocilo do normy!!! Każdy rodzaj skory nawilzamy!! nie uzywamy czesto kremow antybakteryjnych bo ph się psuje. nawilzamy od zewnatrz i od srodka