Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet żartuje przy osobach trzecich, a we dwójkę

Polecane posty

Gość gość

jak na chwilę zostaliśmy sami przy stoliku, to spuścił oczy. przy znajomych jest pewny siebie, rzuca też aluzje. jak zostaliśmy sami na obiedzie, to już kolejny raz zauważyłam u niego coś takiego. przy znajomych też dotyka mnie, niby przypadkowo, jak zostajemy sami - nigdy. podobam mu się ? :)

Gość gość
myślę sobie, że może dlatego tak spuszcza wzrok, że jest nieśmiały, a mu się podobam. ale czasem już nie wiem co o tym myślec, może źle interpretuję sygnały :)

Gość gość
nie nie ma audytorium zeby odstawiac cyrk a boi sie oceny obcych, ktorzy ewentualnie moga sie pojawic, to wszystko :classic_cool:

Gość gość
ale mi odpowiedziałeś :D może taka odpowiedź, jakie pytanie ..:) po prostu nie wiem, czy po 30tce nadal można być nieśmiałym i tak się zachowywać wobec kobiety, która mu się podoba. ale w sumie, jeśli dobrze interpretuję sygnał, to jest w tym zachowaniu coś słodkiego :)

Gość gość
Albo poprostu robi to na pokaz...

Gość gość
może i tak :) wtedy gra pokazowo usiedliśmy we dwójkę przy stoliku, znajomi byli jeszcze w drodze /nigdy nie zostajemy sami, to był drugi raz/ spojrzałam na niego z odległości 40 cm dzielącego nas stolika i tak uciekł oczami w dół, że aż mnie to zastanowiło.

Gość gość
Cieżko powiedzieć, ale jedyne co wiem, to nie korzystaj z opinii tego forum... Moze zbyt go zjadasz zwrokiem to sie płoszy hehe

Gość gość
heh, masz rację. moje rodzeństwo mówi, że w ogóle nie powinnam wchodzić tu, ale czasami jak nie wiem gdzie zapytać, to robię sobie tę krzywdę i wchodzę tu :p no cóż, jeśli tylko będzie spuszczał wzrok przy mnie zamiast zaproponować kino czy park, to niewiele z tego wyniknie.

Gość gość
jak mam się przekonać, skoro on jest nieśmiały?

Gość gość
"Rzuca aluzje, jest zabawy, dusza towarzystwa" i ty taka osobe nazywasz - niesmiały??. Eghh

Gość gość
no dobra, poddaję się nie wiem o co mu chodzi, przy osobach trzecich zachowuje sie śmiało, a przy mnie - nieśmiało, ale w sumie racje macie, to bez sensu, że tu pytam. nie zaprosił, to wystarczy, nie ma co sie zastanawiac. sorry za zaśmiecanie i tak juz zasmieconego forum/

Gość Weststs
Poprostu ty zrob krok do przodu i sama go nakierun na to co oczekujesz... Zamiast rozkminiać, moze jest niesmiały... Naprowadzaj... Nie kazdy facet wie czego kobieta oczekuje...